نکاتی درباره زایمان آسان از منظر طب سنتی


نکاتی درباره زایمان آسان از منظر طب سنتی


یک دستیار تخصصی طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی یزد نکاتی درباره زایمان آسان از منظر طب سنتی را تشریح کرد.
مهدی عدل - دستیار تخصصی طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی یزد نکاتی درباره زایمان آسان, اظهار داشت: یکی از سؤالات و درخواست‌های زنان بادار این است که روش‌هایی به آنها پیشنهاد شود که بتوانند زایمان طبیعی را با سختی کمتری تحمل کنند و کارشان به سزارین نکشد.

به گفته وی با توجه به اینکه عمده زایمان‌ها در قرن‌های گذشته زایمان طبیعی بوده‌اند و زایمان با دستکاری رحم بسیار محدود بوده است و پرخطر؛ لذا حکمای ایرانی دستوراتی را برای ماه آخر حاملگی به زنان باردار توصیه می‌کردند تا زایمان آنها تسهبل شود و البته در زمان زایمان نیز دستوراتی به کار می‌رفت که زایمان با سختی کمتر و سرعتی بیشتر طی شود.

تدابیر ماه نهم حاملگی در تسهیل زایمان طبیعی

این دستیار تخصصی طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی یزد افزود: هر روز یک قاشق روغن بادام شیرین در حالت ناشتا مصرف شود. (ماه آخر بارداری) همچنین در ماه آخر بارداری از خوردن خوراکی‌های ترش, گس, قابض و دیرهضم تا حد امکان پرهیز شود همچنین نوشیدن روزانه شیر گاو بر حسب تحمل و وضعیت دستگاه گوارش بسیار مفید است.

 توصیه های نزدیک زایمان

عدل گفت: استحمام با شروع علائم زایمان و نشستن در آبی که در آن جوشانده‌ای از مخلوط شنبلیه و شبت و تخم کتان و کرنب ریخته باشند. روغن مالی پشت و شکم با روغن شبت، بابونه یا کنجد بعد از خروج از جوشانده مذکور.

وی ادامه داد: خوردن غذاهای نرم و سبک و غذاهای چرب مانند سوپ و شوربای تهیه شده از جوجه. خوردن شیرینی‌های تهیه شده از شکر و روغن بادام بسیار به زایمان کمک می‌کند.

این دستیار تخصصی طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی یزد خاطرنشان کرد: البته بهترین حالت این است که با یک متخصص طب سنتی در تماس باشید و تحت نظارت او توصیه‌های مفید در طول بارداری و زایمان را انجام دهید.

منبع: تسنیم

میزان اهمیت
ایمیل
توضیحات
ارسال

پاسخ سوالات بر اساس تاریخ پرسش سوال

فروردین 1403
چ پ ج ش ی د س
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
یک زن وبسایت تخصصی بهداشت و سلامت زنان و مادران