کاهش استرس روانی زنان با مصرف این خوراکی ها


کاهش استرس روانی زنان با مصرف این خوراکی ها


محققان توصیه می کنند زنان برای کاهش استرس روانی خود روزانه ۵ تا ۷ وعده میوه و سبزیجات مصرف کنند.


 به گفته محققان دانشگاه سیدنی، عادت به مصرف میوه و سبزیجات ریسک ابتلا به استرس روانی را تا ۲۳ درصد کاهش می دهد.

یافته ها نشان داد زنانی که روزانه ۳ تا ۴ وعده سبزیجات مصرف می کنند ۱۸ درصد کمتر در معرض استرس قرار دارند و زنانی که روزی دو وعده میوه مصرف می کنند ۱۶ درصد کمتر در معرض استرس قرار دارند.

بینه نگوین، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «ما دریافتیم میوه و سبزیجات در زنان نسبت به مردان نقش حفاظتی بیشتری دارند و زنان بیشتر از مصرف میوه و سبزیجات بهره می برند.»

اگرچه به گفته محققان، مصرف میوه به تنهایی ارتباط قابل توجهی با احتمال بروز کمتر استرس ندارد. همچنین مصرف بسیار زیاد میوه و سبزیجات (بیش از ۷ وعده در روز) نیز هیچ ارتباطی با احتمال بروز کمتر استرس ندارد.

در این مطالعه، تیم تحقیق شامل بیش از ۶۰ هزار استرالیایی ۴۵ سال به بالا بود که میزان مصرف میوه و سبزیجات، فاکتورهای سبک زندگی و استرس روانشناسی در آنها اندازه گیری شد.

منبع: مهر

میزان اهمیت
ایمیل
توضیحات
ارسال

پاسخ سوالات بر اساس تاریخ پرسش سوال

اردیبهشت 1403
ش ی د س چ پ ج
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
یک زن وبسایت تخصصی بهداشت و سلامت زنان و مادران