تعداد بازدید : 17562
تاریخ انتشار : ۱۳۹۳/۹/۱۶
تاریخ آخرین پست : ۱۴۰۲/۱۱/۲۹
کاربران آنلاین : 0
*پری *
۱۳۹۳/۹/۱۶ ۰۹:۲۰:۰۶
آخرین حضور: ۱۳۹۵/۲/۷ ۰۰:۱۹:۴۷

آشپزی و شیرینی پزی

(ویرایش)
هر چیز خوشمزه که بلدی به ما هم یاد بده :-)
دخترم همه دنیامه
۱۳۹۳/۹/۱۶ ۰۹:۲۲:۳۳
آخرین حضور: ۱۳۹۵/۲/۷ ۰۰:۱۹:۴۷
(ویرایش)
توضیح:
میدونم این عنوان ربطی به بارداری نداره ولی مجبور بودم یه موضوع انتخاب کنم.
دخترم همه دنیامه
۱۳۹۳/۹/۱۶ ۱۰:۳۸:۴۲
آخرین حضور: ۱۳۹۵/۲/۷ ۰۰:۱۹:۴۷
(ویرایش)
ته چین مرغ
مواد لازم:
مرغ 3پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
روغن مایع نصف پیمانه
ماست چکیده یک و نیم پیمانه
کره در صورت تمایل 25 گرم
ادویه (دارچین-پودر گل محمدی-کاری) مقداری
زعفران دم کرده-نمک-فلفل مقداری

طرز تهیه:
مرغ رو با ادویه دلخواه آب پز کنید.بعدش اونو ریش ریش کنید.برنج رو زنده تر آبکش کنید چون مواد ته چین آب دار هستن و باعث میشن برنج نرم تر شه.تخم مرغ-ماست-زعفران (نصف مزه ته چین به زیادی زعفرونشه) و نمک رو در ظرفی با هم مخلوط کنید.برنج و روغن مایع رو همزمان بهش اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.(من کمی دارچین به این مواد اضافه میکنم در حدی که برنج طعم بگیره)
ته ماهیتابه و یا قابلمه رو چرب کنید.نصف این مواد رو داخلش بریزید و با ته قاشق فشرده کنید.بعد تکه های مرغ رو روی ته چین ریخته و اگه دوست داشتین چند تا تکه کره روی مرغ ها بذارین.بنا به سلیقه تون روی مرغ ها دارچین یا ادویه کاری و یا پودر گل محمدی بپاشین.از مخلوط پودر گل محمدی و دارچین هم میتونید استفاده کنید.(خودم تا حالا همش از دارچین تنها استفاده کردم و خیلی طعمش رو دوست دارم).
باقی مونده برنج رو روی مرغ ها بریزین و با ته قاشق فشرده کنید.باز می تونید روی برنج چند تا تکه کره قرار بدین.(من از کره استفاده نمیکنم چون ته چین خودش خیلی چربه).روی قابلمه دم کنی قرار بدین و به مدت یک ساعت روی حرارت ملایم گاز برنج رو دم کنید.بعد از پخت ظرفی رو روی قابلمه قرار بدین و ته چین رو در اون برگردونین.

نکات:
اگه در حد دو سه نفر میخواین بپزین همه مواد رو نصف کنید.
خانومای باردار و در حال اقدام حواستون باشه این غذا رو نخورید.هم زعفرونش زیاده هم دارچین. هروقت پریود بودین بخورین تا تقویت شین :)
من عاشق این ته چینم حتما یه بار امتحان کنید.
دخترم همه دنیامه
۱۳۹۳/۹/۱۶ ۱۰:۵۵:۵۱
آخرین حضور: ۱۳۹۵/۲/۷ ۰۰:۱۹:۴۷
(ویرایش)
اگه خوشمزه میشده و دوسش داشتی دستور اونم بذار
دخترم همه دنیامه
۱۳۹۳/۹/۱۶ ۱۵:۱۴:۲۱
آخرین حضور: ۱۳۹۵/۲/۱۱ ۱۸:۵۷:۲۴
(ویرایش)
مرسی بچه ها منم امروز بعد پیام پری گفتم راست میگه بریم یه جای غیر از بارداری حرف بزنیم و اولین چیزی به ذهنم رسید آشپزی بود. مرسی
««یا ایها الانسان ماغرک بربک الکریم»
خدایا شکرت بابت هدیه قشنگت....
۱۳۹۳/۹/۱۶ ۱۵:۴۷:۰۹
آخرین حضور: ۱۳۹۵/۲/۲ ۲۱:۱۰:۳۹
(ویرایش)
ﺳﻼﻡ ﺁﺷﭙﺰا. ﭼﻪ ﻛﺎﺭ ﺧﻮﺑﻲ ﻛﺮﺩﻳﺪ . اﻻﻥ اﺻﻼ ﻭﻗﺖ ﻧﺪاﺭﻡ ﭼﻪ ﺑﺮا ﺧﻮﻧﺪﻥ ﭘﻴﺎﻣﻬﺎ, ﭼﻪ ﺑﺮا ﺩﺳﺘﻮﺭ ﺁﺷﭙﺰﻱ ﻧﻮﺷﺘﻦ . اﺩاﻣﻪ ﺑﺪﻳﺪ ﻣﻦ ﺑﻌﺪا ﻣﻴﺎﻡ . اﻳﻮﻝ ﭘﺮﻱ
ﺩﻭﺳﺘﺖ ﺩاﺭﻡ..........
۱۳۹۳/۹/۱۶ ۱۷:۲۰:۰۰
آخرین حضور: ۱۳۹۵/۲/۱۱ ۱۸:۵۷:۲۴
(ویرایش)
بچه ها میشه سبری هایی که تو اش رشته استفاده بشه نام ببرید. اخه به اسم نمیدونم!!
همیشه میرفتم میگفتم سبزی اش میخوام حالا اینجا اصلا اش نمیخورن و نمیدونن چیه اصلا منم نمیدونم چ سبزیهایی بگیرم!! خخخخخ
««یا ایها الانسان ماغرک بربک الکریم»
خدایا شکرت بابت هدیه قشنگت....
۱۳۹۳/۹/۱۷ ۰۹:۵۰:۵۷
آخرین حضور: ۱۳۹۵/۲/۱۱ ۱۸:۵۷:۲۴
(ویرایش)
سلام بچه ها مرسی نازی جان. اگه میشه به اسم بگید.
من این سبزیها رو میگیرم چیزی کم یا زیاد نداره؟؟
تره، جعفری، گشنیز، اسفناج یا برگ چغندر،شوید.
««یا ایها الانسان ماغرک بربک الکریم»
خدایا شکرت بابت هدیه قشنگت....
۱۳۹۳/۹/۱۷ ۱۳:۰۰:۲۵
آخرین حضور: ۱۳۹۵/۲/۷ ۰۰:۱۹:۴۷
(ویرایش)
به به چه بوی آشی میاد...
دخترم همه دنیامه
۱۳۹۳/۹/۱۷ ۱۴:۰۹:۵۶
آخرین حضور: ۱۳۹۵/۲/۱۱ ۱۸:۵۷:۲۴
(ویرایش)
نعنا رو که میشناسم اما شنبلیله رو نه!!!!!!!
برم سرچ کنم!! خخخخخخخخخ

پری منم امروز هوس کردم رفتم سبزی آش گرفتم برای فردا درست کنم!!
««یا ایها الانسان ماغرک بربک الکریم»
خدایا شکرت بابت هدیه قشنگت....
۱۳۹۳/۹/۱۷ ۱۵:۰۲:۵۶
آخرین حضور: ۱۳۹۵/۲/۱۱ ۱۸:۵۷:۲۴
(ویرایش)

مشاهده شد!!!!
بچه ها ما شنبلیله رو تو سبزی دلمه بیشتر استفاده میکنیم. اینجا نوشته توی سبزی خورشتی و قورمه جزء اصلیه اما ما بیشتر سبزی خورشتی رو اماده میگرفتیم زیاد یادم نیست چیا توش بود.

من زیاد غذا بلد نیستم اما در کل اشپزیم خوشمزه میشه و معمولا همه میپسندن.
نازی من یه بار شمال(بابل) سبزی پلو خوردم خیلی خیلی خوشمزه و خوش عطر بود البته از حاج خانوم پرسیدم اسم سبزیها رو گفت ولی یادم رفته تو میدونی چیا هستش میخوام یاد بگیرم؟؟

پری جان میشه به جای ماست چکیده ماست خامه ای پر چرب استفاده کرد؟؟

««یا ایها الانسان ماغرک بربک الکریم»
خدایا شکرت بابت هدیه قشنگت....
۱۳۹۳/۹/۱۷ ۱۵:۰۹:۴۶
آخرین حضور: ۱۳۹۵/۲/۱۱ ۱۸:۵۷:۲۴
(ویرایش)
بچه ها من الان دستور پخت ها رو خوندم. 2 مورد خطا دیدم!!
1- نازی جان 2 لیتر اب جوش بریزم یا 2 لیوان؟؟!!!!
2- مامان پری مرغ رو چ جوری پیمانه بندی بکنیم؟؟!!!
سازمان نظارت بر دستور پخت های ارائه شده!!!!!!!!
:))))))))))))))
««یا ایها الانسان ماغرک بربک الکریم»
خدایا شکرت بابت هدیه قشنگت....
۱۳۹۳/۹/۱۷ ۱۶:۴۴:۵۷
آخرین حضور: ۱۳۹۵/۲/۲ ۲۱:۱۰:۳۹
(ویرایش)
ﺧﺨﺨﺨﺨﺨﺨﺦ. ﺭﻭﮊﻳﻨﺎ ﺧﺐ ﻣﺮﻍ ﭘﺨﺘﻪ ﺭﻭ ﺭﻳﺶ ﺭﻳﺶ ﻛﻦ .ﺑﻌﺪ اﻭﻧﺎ ﺭﻭ ﺗﻮ ﭘﻴﻤﺎﻧﻪ ﺑﺮﻳﺰ و اﻧﺪاﺯﻩ ﺑﮕﻴﺮ ﻣﺜﻞ ﺑﺮﻧﺞ. ﻭاااﻱ ﺩﺧﺘﺮ ﭼﻘﺪﺭ ﻧﻤﻚ ﺩاﺭﻱ
ﺩﻭﺳﺘﺖ ﺩاﺭﻡ..........
۱۳۹۳/۹/۱۷ ۱۹:۰۸:۳۷
آخرین حضور: ۱۳۹۵/۲/۱۱ ۱۸:۵۷:۲۴
(ویرایش)
مرسی یاسی جون خجالتم ندید!!!!!
الان صورتک لازم دارم!!!!!!!
««یا ایها الانسان ماغرک بربک الکریم»
خدایا شکرت بابت هدیه قشنگت....
۱۳۹۳/۹/۱۷ ۲۰:۱۱:۳۳
آخرین حضور: ۱۳۹۵/۲/۲ ۲۱:۱۰:۳۹
(ویرایش)
ﭼﺮا ﻋﺰﻳﺰﻡ !! ﺣﺮﻓﺎﻱ ﺑﺎﺣﺎﻟﻲ ﻣﻴﺰﻧﻲ اﻳﺸﺎﻻ ﻫﻤﻴﺸﻪ ﺷﺎﺩ ﺑﺎﺷﻲ.
ﺩﻭﺳﺘﺖ ﺩاﺭﻡ..........
۱۳۹۳/۹/۱۷ ۲۰:۱۹:۴۴
آخرین حضور: ۱۳۹۵/۲/۷ ۰۰:۱۹:۴۷
(ویرایش)
روژینا جون آره ماست خامه ای هم میشه.هر ماستی میشه فقط نباید زیاد آبکی باشه.
مرغش بستگی به خودت داره.من واسه خودمون که مواد رو نصف میکنم،نصف سینه مرغ استفاده میکنم پیمانه اش هم نکردم ببینم چقدره
دخترم همه دنیامه
برای شرکت در گفتگو باید وارد سایت شوید.×

پاسخ سوالات بر اساس تاریخ پرسش سوال

فروردین 1403
چ پ ج ش ی د س
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
یک زن وبسایت تخصصی بهداشت و سلامت زنان و مادران