تعداد بازدید : 113
تاریخ انتشار : ۱۳۹۷/۴/۲۰
تاریخ آخرین پست : ۱۳۹۷/۴/۲۳
کاربران آنلاین : 0
سفریار
۱۳۹۷/۴/۲۰ ۱۴:۰۲:۳۱
آخرین حضور: ۱۳۹۷/۴/۲۰ ۱۴:۰۲:۳۳

مهاجرت به کانادا

(ویرایش)

در این مقاله قصد داریم به شرایط و انواع روش های مهاجرت به کانادا بپردازیم، اگر شما نیز قصد مهاجرت را دارید برای کسب اطلاعات و اگاهی بیشتر در این زمینه توصیه می کنیم که مقاله را تا آخر مطالعه کنید. بدون شک کشور کانادا یکی از مهم ترین کشورها از لحاظ مهاجرت و مهاجرپذیری است و در طول سال از تمامی کشورهای دنیا در خواست زیادی برای مهاجرت انجام می پذیرد، مهاجرت به این کشور البته چندان هم آسان نیست بلکه یکسری شرایطی دارد که متقاضیان باید آن ها را داشته باشند تا بتوانند از برنامه های مهاجرتی کانادا که انواع مختلفی دارد استفاده کنند، در این مقاله به طور کامل مهاجرت و روش های آن بررسی می شوند.

مهاجرت به کانادا

دومین کشور بزرگ جهان کانادا است و تمامی شهرهای این کشور از لحاظ کیفیت در سطح بالایی قرار دارند، سالیانه به طور تقریبی 250000 نفر کانادا عضو جدید می پذیرد. مهاجرت شاید یکی از بهترین انتخاب ها از انواع مهاجرت ها به کشورهای مختلف باشد، کانادا از هر لحاظ که فکر کنید در سطح پیشرفته و توسعه خوبی قرار دارد و کسانی که مهاجرت به کشور کانادا را انتخاب می کنند به دنبال یک زندگی با کیفیت هستند.

اکثر کسانی که به دنبال مهاجرت به کانادا هستند معمولا از یک روش برای مهاجرت استفاده نمی کنند چون روش های مهاجرت بسیار متعدد هستند، گزینه های زیادی پیش روی آن ها می باشد. در وهله اول لازم است که شما در زمینه انواع روش های مهاجرتی اطلاعاتی را به دست آورید و سپس با در نظر گرفتن شرایط آن ها برای مهاجرت به کشور کانادا اقدام کنید. به این نکته مهم هم باید توجه داشت که از آنجا که برای مهاجرت درخواست زیادی وجود دارد شرایط تکمیل تر می تواند، مهاجرت شما را به کشور کانادا تسهیل تر کند.

مهاجرت به کانادا

دلایل مهاجرت به کانادا

مهاجرت به کانادا از استقبال خوبی برخوردار است، در مورد دلایل این استقبال هم می توانیم به موارد ذیل اشاره داشته باشیم:

  1. اخذ اقامت کانادا نسبت به کشورهای دیگر از جمله آمریکا، استرالیا، انگلیس و… آسان تر و ساده تر است و در مدت زمان کمی می توانید اقامت این کشور را اخذ کنید.
  2. در اکثر شهرهای کانادا به غیر از شهرهای بزرگ قیمت خرید مسکن در قیاس با کشورهای پیشرفته در سطح پایینی قرار دارد.
  3. مسئله مهمی که معمولا مهاجرین به کشورهای دیگر را اذیت می کند در اقلیت بودن فرهنگ آن هاست، در حالی که در کشور کانادا بر عکس کشورهای اروپایی مسئله چند فرهنگی پذیرفته شده است و اکثریت یا اقلیتی در این کشور، مطرح نیست.
  4. با توجه با این که کانادا کشور پهناوری است از لحاظ آب و هوایی نیز تنوع دارد و همین تنوع موجب ایجاد و زمینه ساز جاذبه های گردشگری متعدد و متفاوتی شده است.
  5. از آنجا که این کشور در نزدیکی آمریکا واقع شده است بسیاری از کانادایی ها به آمریکا مهاجرت می کنند و همین امر موجب کمبود نیروی کار در کانادا می شود و نیاز به نیروی مهاجر بیشتری پیدا می کند.
  6. به دلیل این که در کانادا منابع طبیعی بسیاری وجود دارد و دولت این کشور نیز از کارآفرینان و سرمایه گذاران حمایت خوبی می کند. مهاجرت به این کشور به منظور سرمایه گذاری می تواند، حائز اهمیت باشد.
  7. کانادا از لحاظ خدمات درمانی سیستم خاصی را دارد و از انجا که هزینه های خدمات درمانی از مالیات تعیین می شود برای همگان هزینه خدمات پزشکی رایگان است.
  8. در دانشگاه ها و مراکز تحصیلی کانادا هزینه تحصیل نسبت به بقیه کشورهای پیشرفته پایین است.
  9. کانادا ساختار اقتصادی بسیار قویی دارد که موجب می شود آن را از بحران های طولانی مدت اقتصادی ، حفظ کند و از لحاظ سرمایه گذاری جای امنی محسوب می گردد.

دلایل مهاجرت به کانادا

انواع مهاجرت به کانادا

مهاجرت به کشور رویایی کانادا به چند طریق انجام می گیرد که شما با توجه به شرایط خود می توانید هر کدام از آن ها را انتخاب کنید، در ادامه به طور مفصل به هریک از روش های مهاجرت خواهیم پرداخت، از مهم ترین روش های مهاجرت به کشور کانادا می توانیم به موارد ذیل اشاره داشته باشیم:

مهاجرت به کشور کانادا از طریق سرمایه گذاری، مهاجرت از طریق سرمایه گذاری استانی، مهاجرت از طریق تخصص و حرفه، مهاجرت به کشور کانادا از طریق تحصیل، مهاجرت از طریق خود اشتغالی، مهاجرت به کانادا از طریق اعضای خانواده، مهاجرت از طریق پناهندگی، مهاجرت از طریق کار آفرینی

 مهاجرت به کشور کانادا از طریق ازدواج

یکی از راه های مهاجرت، ازدواج است، کسی که شهروند کانادا است و یا در این کشور اقامت دارد در صورتی که با یک شهروند خارج از کشور کانادا ازدواج کند می تواند مجوز مهاجرت به کانادا را بگیرد. این در صورتی است که شخص متقاضی باید از طرف شخص ضامن حمایت مالی شود و براین اساس، شخص ضامن با دولت کانادا قرار دادی سه سال به منظور حمایت مالی متقاضی امضا می کند. این سه سال در واقع پیش از این می باشد که وضعیت متقاضی به اقامت دائم تبدیل شود.

اگر کسی یک ازدواج مصلحتی را انجام دهد و هدف از آن ازدواج فقط مهاجرت باشد این امر جرم تشخیص داده می شود، ماموران سی آی سی با توجه به آموزش هایی که دیده اند به طور دقیق درخواست های مهاجرت از طریق ازدواج را بررسی می کنند، در صورتی که این مسئله اثبات شود هر دو طرف مجرم شناخته می شوند و ممکن است که عواقب نه چندان خوشایندی در انتظار آن ها باشد.

 مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج

مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل

یکی از روش های مهاجرتی به کانادا از طریق تحصیل در این کشور است، دانشگاه های کانادا در سطح بسیار عالی قرار دارند و سالیانه تعداد زیادی از دانشجویان داوطلب تحصیل در این کشور می شوند. در مهاجرت از طریق تحصیل، شخص متقاضی پس از آن که در یکی از کالج ها یا دانشگاه های کانادا تحصیلات خود را به پایان رساند بلافاصله می تواند اقامت این کشور را اخذ کند. تحصیلاتی که برای مهاجرت به این کشور انجام می شود می تواند در یکی از مقاطع لیسانس، فوق لیسانس، دکتری یا تحصیل در کالج باشد. شخص متقاضی ، سی روز پس از پایان تحصیلات خود می تواند تاییدیه اقامت خود را در کانادا دریافت کند.

مهم ترین مزایای تحصیل در کانادا این است که در وهله اول شما موفق به اخذ اقامت این کشور می شوید و در وهله دوم در یک دانشگاه سطح بالا درس خوانده اید که از نظر استخدامی در شرایط خوبی قرار خواهید گرفت. میزان هزینه یک سال تحصیل در کانادا در حدود سی میلیون تومن می باشد. داشتن نمره معتبر زبان با حداقل آیلتس 6 می تواند برای تحصیل در این کشور شرایط خوبی را برای شما فراهم کند.

مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل

مهاجرت به کانادا از طریق خرید ملک

شاید یکی از مهم ترین سوال هایی که در مورد مهاجرت به کانادا مطرح باشد این است که آیا از طریق خرید ملک می توان به کشور کانادا مهاجرت کرد یا نه؟ علیرغم این که بسیاری از سودجویان ، خرید ملک را راهی برای اخذ اقامت کانادا معرفی می کنند ولی در حال حاضر برنامهٔ مهاجرت از طریق خرید ملک از سوی دولت کانادا جهت مهاجرت به این کشور و اقامت دائمی ارائه نشده است. در برخی از برنامه ها خرید ملک در کانادا می تواند برای شما امتیاز محسوب شود و اقامت شما را در کانادا تسهیل کند برای مثال در برنامه کارآفرینی استان سسکچوان کسانی که از قبل خرید مسکن انجام داده باشند از دید ماموران مهاجرت امتیاز مثبتی را جهت اخذ اقامت کانادا خواهند داشت.

 برهمین اساس اگر دنبال خرید ملک در کانادا هستید، ابتدا بررسی کنید که آیا خرید ملک و هزینه های جانبی آن برای اقامت کانادا سودمند خواهد بود یا نه؟ سپس برای خرید ملک اقدام کنید.

مهاجرت به کانادا از طریق خرید ملک

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری

یکی دیگر از روش های مهاجرت به کشور کانادا سرمایه گذاری است. مهم ترین برنامه مهاجرتی که از طریق سرمایه گذاری در کانادا انجام می شود، مربوط به استان کبک است. صاحبان کسب و کار و مدیران می توانند با سرمایه گذاری در استان کبک در کمترین زمان ممکن بدون این که نیازی به دانستن زبان انگلیسی و فرانسه باشد اقامت دائم خود را اخذ کنند. فرد سرمایه گذار به همراه خانواده خود در صورتی که 800000 دلار کانادا به مدت پنج سال در برنامه سرمایه گذاری کبک کانادا، سرمایه گذاری کند می تواند اقامت دائم این کشور را به دست آورد، بعد از گذشت پنج سال ، پول به طور کامل به سرمایه گذار برگردانده خواهد شد.

با پول کم تر نیز می توان در این برنامه ی مهاجرتی سرمایه گذاری کرد ولی این پول برگشت داده نمی شود، پولی که در این روش سرمایه گذاری می شود 220000 دلار کانادا است.

مصاحبه سرمایه گذاری استان کبک در کم تر از یک سال انجام خواهد گرفت و شخص متقاضی هیچ تعهدی در زمینه ایجاد بیزینس یا شغلی را نخواهد داشت.

مهاجرت به کانادا از طریق کارافرینی

مهاجرت از طریق کارافرینی نیز یکی دیگر از روش های مهاجرتی به کانادا است، برنامه کار آفرینی استان کبک (Quebec Entrepreneur) بر این اساس به دنبال این است که با جذب افراد با سابقه در عرصه تجارت، موجب ایجاد شغل و توسعه اقتصاد در استان کبک شود. کارآفرینی که در این برنامه مهاجرتی کبک شرایط لازم را داشته باشد می تواند اقامت دائم کانادا را به دست آورد.

بر اساس این برنامه شخص متقاضی کارآفرینی موظف است که بیزنسی را در کانادا راه اندازی یا خریداری کند که بیش از 25 درصد دارای سهام باشد و ارزش آن ها بیشتر از 100000 دلار کانادا باشد، داشتن نقش فعال در اداره بیزنس تاسیس شده نیز از ضروریات این برنامه کارآفرینی است. طبق این برنامه همچنین، کارآفرین موظف است که یک نفر که شهروند کانادا و ساکن کبک است را استخدام کند و سی ساعت در هفته فعالیت داشته باشد.

مهاجرت به کانادا از طریق کارافرینی

مهاجرت به کشور کانادا از طریق تخصص و کار

برای مهاجرت از طریق تخصص یا کار به کانادا باید از جانب یک کارفرما دعوت نامه داشته باشید. کارفرما باید اداره مهاجرت کانادا را متقاعد کند که کسی در داخل کشور برای شغل مورد نظر توانایی ندارد در این صورت می تواند نامه ای برای دعوت فرد بفرستد. شخص متقاضی با داشتن این دعوت نامه می تواند بقیه مراحل رفتن به این کشور را طی نماید.

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری و راه اندازی کسب و کار در استان پرنس ادوارد نیز امکان پذیر است. پس از این که درخواست متقاضی پذیرفته شد بین وی و دولت کانادا قراردادی امضا می شود که طبق آن متقاضی متعهد می شود که یک کسب و کار را ایجاد و یا خریداری کند و به طور کامل آن را تحت مدیریت خود قرار دهد.

 در ابتدا متقاضی به منظور ضمانت قرار داد بسته شده وثیقه ای در حدود 200000 دلار را به حساب دولت کانادا واریز می کند و در صورتی که شرایط ذکر شده در قرار داد برآورده شود، مبلغ ضمانت طبق قرارداد به وی برگردانده می شود.

با استفاده از برنامه مهاجرتی استان پرانس ادوارد می توانید در این استان اقامت دائم داشته باشید. در صورتی که در استان پرنس ادوارد ساکن شوید یک چهارم ودیعه ضمانت ، قبل از سرمایه گذاری بازگردانده می شود.

شرایط:

داشتن حداقل 600 هزار دلار، سن 21 تا 59، مدرک زبان آیلتس با حداقل نمره 4، حداقل مدرک دیپلم، پنج سال سابقه مدیریتی، سرمایه گذاری 200 هزار دلار.

مهاجرت به کانادا از طریق تخصص و کار

مهاجرت به کانادا از طریق اعضای خانواده

یکی از روش های مهاجرت، رفتن به کنار اعضای خانواده و زندگی با آن ها است. یعنی اگر شخصی در کانادا اقامت دائم داشته باشد می تواند با در نظر گرفتن شرایطی ، اعضای خانواده اش را به نزد خود بیاورد و تکفل آن ها را بر عهده بگیرد. کسانی که با این روش می توان به کانادا برد همسر، فرزندان، والدین، پدربزرگ، مادرزرگ، خواهران و برادران هستند که دو مورد آخر باید مجرد و یتیم باشند. اگر این افراد در قید حیات نبودند می توان شخصی خارج از لیست را تحت تکفل قرار داد.

مهاجرت به کانادا از طریق نیروی متخصص فدرال

برای مهاجت به کانادا از طریق تخصص فدرال سه شرط وجود دارد ، که در صورت داشتن این شروط می توان به این کشور مهاجرت کرد. یکی از شروط این است که شخص در طی 10 سال گذشته دارای یک سال سابقه کاری در زمینه های مدیریتی، تخصصی و یا نیمه تخصصی باشد. شرط دوم داشتن درخواست از یک کارفرما در کانادا است که معتبر باشد و شرط سوم گذراندن دوره دکترا و یا حداقل دو سال از این دوره در کانادا است. هم چنین فرد متقاضی باید معاینات پزشکی را انجام دهد و سوء پیشینه نداشته باشد.

مهاجرت به کانادا از طریق نیروی متخصص فدرال

مهاجرت به کانادا از طریق پناهندگی

یکی از روش های مهاجرت به کانادا پناهندگی می باشد که هر سال تعداد متفاونی از این روش استفاده می کنند. پناهندگی ازاین جهت است که فرد از شکنجه، آزار و اذیت و مجازات غیر عادلانه خود در کشورش به کشوری دیگر پناه ببرد و این طور نیست که هر فرد بتواند از آن استفاده کند. اگر قبلا تقاضای پناهندگی داده شده باشد و کانادا آن را رد کرده باشد دیگر شرایط آن را نخواهید داشت. مهاجرت از راه پناهندگی به هیچ وجه توصیه نمی شود و بهتر است از راه های قانونی به این کشور مهاجرت کنید.

مهاجرت به کانادا از طریق پناهندگی

مهاجرت به کانادا از طریق تخصص کبک

برای مهاجت به کانادا از طریق کبک ابتدا پرونده فرد متقاضی در اداره مهاجرت کبک بررسی می شود و در صورتی که مشکلی نباشد به فرد گواهی CSQ داده خواهد شد. با این گواهی فرد می تواند بقیه مراحل را طی کند و به دنبال تهیه مدارک با دریافت ویزای مهاجرت خود باشد. هم چنین از شخص معاینات پزشکی به عمل می آید و عدم سوء پیشینه او بررسی خواهد شد. برای پذیرفته شدن در روش تخصصی کبک فرم ارزیابی به فرد داده خواهد شد که در صورت مجرد بودن ، حداقل امتیاز لازمی که باید کسب کند 49 و برای افراد متاهل 57 امتیاز می باشد

مهاجرت به کانادا از طریق استان مانیتوبا

یکی دیگر از برنامه های مهاجرت به کانادا برنامه استانی مانیتوبا می باشد با استفاده از این برنامه شما شانس این را خواهید داشت که اقامت دائم کانادا را اخذ کنید. پس از این که درخواست شما جهت سرمایه گذاری و راه اندازی کسب و کار پذیرفته شود. دولت کانادا با شما قراردادی را امضا می کند که بر اساس آن شما ملزم می شوید به صورت تمام وقت یک کسب و کار در استان مانیتوبا راه اندازی و یا خریداری کنید.

بر این اساس شما باید ضمانتی در حدود 100 هزار دلار باید به حساب دولت کانادا جهت اجرای قرار داد واریز کنید و پس از آن که شما شرایط برنامه را برآورده ساختید مبلغ ضمانت به شما برگردانده می شود.

 شرایط:

داشتن حداقل دارایی 350000 دلار کانادا، حداقل سه سال سابقه مدیریت موفق، انجام سفر هفت روزه به این استان.

مهاجرت به کانادا از طریق استان مانیتوبا

مهاجرت به کانادا از طریق استان بریتیش کلمبیا

آن دسته از کار آفرینانی که سابقه کاری 5-3 ساله دارند و می خواهند در برنامه استانی بریتیش کانادا سرمایه گذاری کنند می توانند به کانادا مهاجرت کنند. با سرمایه گذاری در این استان می توان کسب و کاری فعال داشت و اگر با درخواستتان موافقت شود می توانید برای خود و خانواده اقامت دائم کسب کنید. سرمایه ای که برای این فعالیت مورد نیاز است باید حداقل 600 هزار دلار کانادا باشد که 200 هزار دلار آن را باید پس از ورود به بریتیش کلمبیا سرمایه گذاری کنند.

مهاجرت به کانادا از طریق استان بریتیش کلمبیا

مهاجرت به کانادا از طریق استان نووا اسکوشیا

برای مهاجرت فرد متخصص به نووااسکوشیا 6 معیار مد نظر قرار می گیرد که حداقل امتیاز لازم برای دریافت ویزای دائم 67 می باشد. این معیارها شامل تحصیلات، سن، قابلیت سازگاری، سطح زبان انگلیسی/فرانسه و درخواست کار از نووااسکوشیا می باشد. هم چنین فرد متقاضی باید یک سال سابقه کاری در یکی از شغل هایی داشته باشد که برای این استان مورد نیاز است و البته این سابقه کاری باید طی 10 سال گذشته باشد. اگر فرد از جانب کارفرما درخواست داشته باشد نیازی به این لیست از شغل های مورد نیاز نخواهد داشت.

مهاجرت به کانادا از طریق استان نووا اسکوشیا

مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی

اگر فردی بتواند با تجربه کاری که دارد پس از وارد شدن به کانادا مشغول فعالیت شود و با درآمدش هزینه خود و خانواده اش را بدهد خود اشتغال خواهد بود و اجازه مهاجرت به او داده خواهد شد. البته شرایطی وجود دارد مثلا این که شخص در زمینه کاری مربوطه 2 سال تجربه کسب کرده باشد و حداقل دارایی اش باید 100 هزار دلار کانادا باشد. فعالیت کاری می تواند در هر زمینه ای باشد از جمله فرهنگی، ورزشی، کشاورزی و غیره. باید توجه داشت که تعداد تقاضا برای این روش از مهاجرت زیاد است و معمولا تعداد کمی پذیرش می شوند.

۱۳۹۷/۴/۲۳ ۰۱:۰۲:۴۰
آخرین حضور: ۱۳۹۷/۴/۲۳ ۰۱:۰۲:۴۰
(ویرایش)

خدمات تعمیر و رگلاژپنجره یوپی وی سی و الومینیوم در هر لحظه از شبانه روز و در سراسر مناطق 22 گانه تهران (شمال ، جنوب ،مرکز ، شرق ، غرب ) و تمامی مناطق کرج و شهرستان های حومه انجام می پذیرد.

برای تعمیر و رگلاژ درب و پنجره upvc و الومینیوم  با شماره های موجود در سایت تماس بگیرید.


تعمیرات پنجره دوجداره upvc یک امر ضروری برای استفاده بهتر از درب و پنجره upvc و الومینیوم می باشد و این نوع پنجره ها به گونه ای مهندسی و ساخته شده اند که توسط تعمیرکار پنجره دوجداره قابل تعمیر و رگلاژ می باشند اما باید دقت کنید که تعمیرات پنجره upvc و یا تعمیرات پنجره الومینیوم یک کار کاملا تخصصی بوده و باید توسط افراد خبره انجام شود.

امروزه درب و پنجره های یو پی وی سی و دوجداره الومینیومی به دلیل مزایای بی نظیر و زیبایی ظاهری و طول عمر مفید در صنعت ساختمان بسیار مورد استفاده قرار می گیرند.

در بحث تعمیر پنجره دوجداره نکاتی را به طور مختصر عنوان می کنیم:

به طور کلی درب و پنجره های دوجداره باید به درستی نگه داری و استفاده شوند تا سالیان طولانی کارایی و بهره وری خود را حفظ کنند اما در مواردی با توجه به نصب نادرست اولیه و شیوه نادرست استفاده دچار مشکلاتی می گردند که کاملا قابل تعمیر و یا تعویض می باشند و این اطمینان در این نوع درب و پنجره ها وجود دارد که تمامی قطعات ان از جمله یراق الات ، دستگیره و لولا و اسپانولیت قابل تعمیر هستند و در موارد لزوم نیز می توان در تعمیرات پنجره دوجداره این قطعات را تعویض کرد و با خیال اسوده از مزایای بی نظیر درب و پنجره بهره برد.

تعمیر و رگلاژ درب ضد سرقت یکی از مواردی است که هر ساختمان ممکن است به ان نیاز داشته باشد و تنها راه حل این مشکل دانش و تخصص تعمیرکاری است که اقدام به تعمیر درب ضد سرقت می کند.

امروزه استفاده از درب های ضد سرقت در ساختمان ها کاملا رواج پیدا کرده است و مردم برای حفظ امنیت و اسایش خود از درب ضد سرقت استفاده می کنند که مزایای بی نظیری را به همراه دارد.

اما این درب ها به دلیل ساختار پیچیده ای که دارند و گذر زمان و عوامل انسانی دچار ایراداتی می شوند که نیاز به تعمیر و رگلاژ پیدا می کنند که یکی از ضعف های این درب ها است که افراد عادی قادر به رگلاژ و تعمیر درب ضد سرقت نمی باشند.

برای شرکت در گفتگو باید وارد سایت شوید.×

پاسخ سوالات بر اساس تاریخ پرسش سوال

مهر 1397
ی د س چ پ ج ش
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930