تعداد بازدید : 16
تاریخ انتشار : ۱۴۰۰/۱/۱۸
تاریخ آخرین پست : ۱۴۰۰/۱/۱۸
کاربران آنلاین : 0
sepideh1374
۱۴۰۰/۱/۱۸ ۱۴:۲۵:۱۸
آخرین حضور: ۱۴۰۰/۱/۲۹ ۱۲:۵۵:۵۵

از اینجا یاد میگیرید چطوری نون همبرگر درست کنید؟ عالیه

(ویرایش)

دستور پخت نان همبرگر به شما کمک می کند تا بتوانید این نان را بسیار لطیف و خوشمزه درست کنید. تهیه نان همبرگر در خانه کار ساده ای است و تنها کافی است تا نکات مربوط به آن را مورد توجه قرار دهید. اکثر افرادی که می خواهند این نان را در خانه تهیه کنند دوست دارند نان همبرگر نرم و پفکی داشته باشد. در این نوشته تصمیم داریم تا دستور پخت نان همبرگر را آموزش دهیم و فیلم آموزش نان همبرگر را نیز در انتها برای شما قرار دهیم.

مواد مورد نیاز برای پخت نان همبرگر

برای تهیه نان همبرگر در خانه به مواد اولیه زیر نیاز داریم:

  • نصف پیمانه آب ولرم
  • نصف پیمانه شیر گرم
  • یک چهارم پیمانه روغن مایع
  • یک قاشق غذا خوری ماست
  • یک قاشق غذا خوری کره آب شده
  • یک عدد تخم مرغ
  • دو قاشق چای خوری پودر خمیر مایه
  • یک قاشق غذا خوری شکر
  • یک قاشق چای خوری نمک
  • سه پیمانه آرد
  • کنجد به مقدار لازم

دستور پخت نان همبرگر در خانه

دستور پخت نان همبرگر

دستور پخت نان همبرگر

برای تهیه نان همبرگر نرم و خوشمزه باید مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید:

  1. ابتدا باید خمیر مایه را عمل آورید. برای این کار لازم است آب ولرم، شیر، شکر و پودر خمیر مایه را در ظرف ریخته و پنج دقیقه زمان دهید که عمل بیاید.
  2. روغن، ماست، کره، سفیده تخم مرغ و  نمک را به مواد بالا اضافه می کنیم.
  3. آرد را به آرامی با سایر مواد مخلوط می کنیم تا زمانی که خمیر نرمی به دست بیاید.
  4. در ظرف را ببندید و ظرف را در جای گرمی قرار دهید و اجازه دهید تا خمیر یک ساعت استراحت کند.
  5. حالا به اندازه هشت چونه از خمیر بردارید.
  6. چونه ها را در سینی فر که کف آن کاغذ روغنی قرار داده اید بچینید و اجازه دهید حدود بیست دقیقه استراحت کنند.
  7. یک قاشق شیر را با زرده تخم مرغ مخلوط کنید.
  8. روی چونه ها مقداری از مخلوط شیر و زرده تخم مرغ بمالید و روی آن کنجد بریزید.
  9. سپس اجازه دهید به مدت بیست دقیقه در فر با دمای دویست درجه سانتی گراد پخته شوند.

فوت و فن پخت نان همبرگر خوشمزه

  • برای تهیه نان همبرگر لطیف و خوشمزه باید تناسب میان مواد اولیه را رعایت کنید.
  • به یاد داشته باشید که استفاده از شکر زیاد خمیر مایه را غیر فعال خواهد کرد.
  • فراموش نکنید که اگر نمک را به طور مستقیم روی خمیر مایه بریزید غیر فعال می شود.
  • بهتر است زمانی که خمیر را در فر می گذارید یک ظرف آب جوش هم کف فر قرار دهید. این کار به نرم و لطیف بودن نان ها کمک می کند.
  • آرد را باید تا زمانی به مواد نان همبرگر اضافه کنید که خمیر به دست نچسبد. اضافه کردن بیش از حد آرد باعث سفت شدن خمیر می شود. از طرفی هم کم بودن آرد سبب می شود که خمیر شل باشد.

دستور پخت نان همبرگر رنگی

طرز تهیه نان همبرگر رنگی

طرز تهیه نان همبرگر رنگی

نان های همبرگر رنگی ظاهری زیبا و طرفداران زیادی دارند. تهیه این نان ها نیز در خانه بسیار راحت است. برای تهیه نان همبرگر رنگی به مواد اولیه زیر نیاز داریم:

  • پانصد گرم آرد نان فانتزی
  • دویست و پنجاه گرم آب لبو
  • پنجاه گرم ماست
  • پنجاه گرم روغن مایع
  • بیست گرم نمک
  • بیست گرم شکر
  • ده گرم پودر خمیر مایه
  • ده گرم ایزی همبرگر
  • چند قطره رنگ خوراکی مجاز

طرز تهیه نان همبرگر رنگی

  1. برای تهیه این نان ها باید ابتدا شکر، پودر خمیر مایه و نصف پیمانه آب ولرم را در ظرفی با هم مخلوط کنیم. در ظرف را می بندیم و آن را در جای گرمی قرار می دهیم. بعد از حدود ده دقیقه خمیر مایه عمل می آید و حجم آن دو برابر می شود.
  2. ماست، ایزی همبرگر، آب ولرم و روغن مایع را به خمیر مایه عمل آمده اضافه می کنیم.
  3. آرد و نمک را دو بار الک می کنیم و با سایر مواد مخلوط می کنیم.
  4. حالا رنگ دلخواه یا آب لبو را با خمیر مخلوط می کنیم تا خمیر  کاملا رنگی شود.
  5. خمیر را به خوبی ورز می دهیم تا کاملا یک دست شود و هیچ گونه چسبندگی نداشته باشد.
  6. ظرف مناسب و بزرگی را چرب می کنیم و خمیر را در آن قرار می دهیم. در ظرف را بسته و آن را در جای گرمی قرار می دهیم و اجازه می دهیم خمیر حدود نیم ساعت استراحت کنید. حجم خمیر در این زمان بیشتر می شود به همین دلیل در دستور پخت نان همبرگر گفته می شود که باید خمیر را در ظرف بزرگی قرار دهید تا استراحت کند.
  7. خمیر را بعد از استراحت ورز می دهیم و به هشت قسمت تقسیم می کنیم.
  8. چانه های خمیر را در سینی فر که کف آن را چرب کرده ای یا کاغذ روغنی قرار داده ایم می چینیم.
  9. اجازه می دهیم خمیر در سینی فر حدود چهل و پنج دقیقه استراحت کند.
  10. سپس خمیر را در فر از قبل گرم شده با دمای دویست و بیست درجه سانتی گراد به مدت پانزده دقیقه قرار می دهیم تا بپزد.
  11. برای اطمینان پیدا کردن از پخته شدن نان ها باید خلالی را در آن ها فرو کنیم اگر خمیر به خلال نچسبد نان آماده است.
  12. می توانید روی خمیر ها کنجد هم بپاشید و بعد آن ها را در فر قرار دهید.
دستور پخت نان همبرگر خوشمزه

دستور پخت نان همبرگر خوشمزه

محصولات دهکده پروتئین

دهکده پروتئین تولید کننده محصولات و فرآورده های گوشتی و پروتئینی با کیفیت و خوشمزه ای می باشد. انواع سوسیس، ژامبون، همبرگر، نان ها تازه، سالاد، نوشیدنی و … از جمله محصولات خوشمزه این برند هستند. تمامی محصولات دهکده پروتئین تحت تأیید وزارت بهداشت می باشند. برای تهیه این محصولات از مواد اولیه تازه، سالم و با کیفیتی استفاده می شود.

عدم استفاده از مواد نگه دارنده و افزودنی های غیر مجاز در تهیه محصولات دهکده پروتئین سب می شود تا بتوانید با خیالی آسوده از این محصولات در تهیه انواع فست فودها استفاده کنید. استاندارد و بهداشتی بودن محصولات تولید شده در دهکده پروتئین کمک می کند تا بدون نگرانی از مضرات سوسیس و کالباس به راحتی از عطر و طعم فست فودها لذت ببرید.

تمامی محصولات دهکده پروتئین را می توانید به صورت آنلاین از سایت دهکده پروتئین با به صورت حضوری از شعب دهکده پروتئین خریداری کنید.

 
ارام با پشتکار زود رنج
برای شرکت در گفتگو باید وارد سایت شوید.×

پاسخ سوالات بر اساس تاریخ پرسش سوال

فروردین 1400
ی د س چ پ ج ش
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
یک زن وبسایت تخصصی بهداشت و سلامت زنان و مادران