چطوری قورمه سبزی رو جاافتاده و سیاه درست کنم؟
(ویرایش)
سلام به همگی
زن ایرانی قطعا یکی از مهم ترین دغدغه هاش درست کردن قورمه سبزی جاافتاده و سیاه شده است که همه انگشت به دهن بمونن.
من اینقدر دنبال پیدا کردن طرز تهیه قورمه سبزی گشتم و از این و اون پرسیدم و امتحان کردم که دیگه واقعا خودم دلسرد شدم.
چنداتا رستوران هم رفتم و متوجه شدم که تقریبا قورمه سبزی تو تموم رستوران های خوب یه جوره و دیونه کنندس.
بیشتر سایت ها رو هم گشتم و توی ماماسایت هم نتونستم چیزی پیدا کنم.
تا اینکه یه جایی یکی از دوستام برام این آموزش رو فرستاد و امتحانش کردم و نتیجه شد همون قورمه سبزی رستورانی که میخواستم.
ادرس دستور پخت کاملش رو هم می ذارم اخر سر ولی یه چیز جالب از این اموزش فهمیدم که تو هیچ کدوم از دستور پختا نبود و اون این بود که از قلمه برای اب قورمه سبزی استفاده کرده و یه نکته ریز هم داره برای سرخ کردن سبزی ها که خیلی مهمه.
سبزی باید تا وقتی تفت داده بشه که اگه یه تیکه ازش رو فشار بدی دیگه آب بیرون نزنه و روغن سبز رنگ بیرون بیاد.
خلاصه شما هم درست کنید این شکلی و لذتش رو ببرید.
طرز تهیه قورمه سبزی