مصرف زیاد قند و شکر برای هرکسی مضر است و شکی در آن نیست همچنین در دوران بارداری باید در مصرف آنها بسیار مراقب بود چراکه میتواند برای جنین نیز مضر باشد.
مصرف زیاد قند و شکر برای هرکسی مضر است و شکی در آن نیست همچنین در دوران بارداری باید در مصرف آنها بسیار مراقب بود چراکه میتواند برای جنین نیز مضر باشد.
به گزارش آلامتو و به نقل از درنگ؛ خانمهای باردار به چهار دلیل باید از خوردن قند و شکر و خوراکیهایی که بیش از حد شیرین هستند جلوگیری کنند.
طبیعتا همه افراد میدانند که بستنی کاراملی یا دسرهای پر از خامه و شیرینی مضر هستند اما برای خانمها در زمان بارداری شرایط کمی متفاوت است. در زیر به ۴ نکته درباره استفاده از قند و شکر در دوران بارداری اشاره میکنیم:
مصرف شکر فرزندتان را چاق میکند
محققان در تحقیقی جدید روی ۱۰۸۷ مادر و کودک دریافتند که مادرانی که در دوران بارداری بیشتر نوشیدنیهای شیرین مینوشیدند فرزندانی به دنیا میآورند که در سن حدود ۷ سالگی چاق هستند.
قند باعث ایجاد آلرژی برای کودکان میشود
تحقیقی دیگر در سال ۲۰۱۷ از دانشگاه کوئین ماری لندن مشخص کرد که مصرف کمتر شکر و قند توسط مادران در دوران بارداری میزان ریسک ابتلا به آسم و آلرژی را کاهش میدهد.
فروکتوز (قند میوه) بیش از حد روی رشد جنین تاثیر میگذارد
دانشکده داروسازی دانشگاه واشنگتن تحقیقی درباره میزان فرکتوز مصرفی خانمهای باردار دارد. طبق این تحقیق مصرف بیش از اندازه فروکتوز میتواند باعث افزایش میزان اسید اوریک و تریگلیسرین شود. هر دو هم برای کودک در زندگی مشکلات متابولیکی ایجاد میکند.
کربوهیدراتها تبدیل به قند میشوند
متاسفانه اگر شما معمولا از چیپس به جای شکلات استفاده میکنید، کار خوبی انجام نمیدهید. خوراکیهایی مانند پاستا یا نان سفید در بدن تبدیل به قند میشوند و در نتیجه باعث چاقی فرزند از سال ۷ سالگی به بعد خواهند بود.
منبع:آلامتو