اگر در افراد فامیل یادوستان و اشنایانتان خانم بادار می شناسید حتما به انها توصیه کنید این خوراکیها را مصرف نکنند چون احتمال سقط جنین را بیشتر میکند.
غذا هایی که احتمال سقط جنین رو بیشتر میکند
اگر در افراد فامیل یادوستان و اشنایانتان خانم بادار می شناسید حتما به انها توصیه کنید این خوراکیها را مصرف نکنند چون احتمال سقط جنین را بیشتر میکند.
مادران باردار باید در ماههای آخر از مصرف مواد غذایی ترش و قابض مانند خرمالو، سرکه، سیب ترش، ماست، گوشت گاو، فست فود، ماکارونی، بادمجان و حلیم خودداری کنند.
همچینن مصرف کرفس و گشنیز نیز ممنوع است زیرا گشنیز با کاهش قند خون مغز موجب کاهش حافظه نوزاد میشود و نیز مصرف حلوا، زعفران و غذاهای بسیار گرم و سرد مضر و احتمال سقط جنین را افزایش میدهد.
مصرف بنفشه و ختمی نیز موجب سقط جنین میشود و به طور کلی مصرف هرگیاه دارویی باید با تجویز پزشک باشد.
مصرف کاسنی و 10 -11 گرم روغن بادام شیرین به ویژه در ماه نهم بارداری بسیار مفید است.گفتنی است: میتوان عرق کاسنی را با خاکشیر مصرف کرد.
منبع: تندرست