فواید مصرف به در بارداری

خوردن میوه به، به دلیل خواصی که دارد در همه ماه‌های بارداری توصیه می‌شود، اما کسانی که قصد زایمان طبیعی دارند بهتر است در هفته‌های آخر بارداری از مصرف آن صرف نظر کنند، چون قابض است.

 

فواید مصرف به در بارداری

خوردن میوه به، به دلیل خواصی که دارد در همه ماه‌های بارداری توصیه می‌شود، اما کسانی که قصد زایمان طبیعی دارند بهتر است در هفته‌های آخر بارداری از مصرف آن صرف نظر کنند، چون قابض است.

 

خواص به در بارداری. میوه به دارای مقدار زیادی فیبر غذایی، پتاسیم، قند و ویتامین C. می‌باشد. این میوه فاقد چربی است.
به طور کلی، یک عدد میوه به با وزن ۹۲ گرم، دارای ۵۲ کیلوکالری، ۰/۳۷ گرم پروتئین، ۰/۰۹ گرم چربی، ۱۴/۰۸ گرم کربوهیدرات، ۱/۷ گرم فیبر و ۰ میلی گرم کلسترول می‌باشد.

بیشترین املاح موجود در به، پتاسیم و فسفر و کمترین آن‌ها روی است.

بیشترین ویتامین‌ها در به، ویتامین C. و بعد از آن ویتامین A. می‌باشد.


در ماه پنجم بارداری نشانه‌های زیبایی در جنین آشکار می‌شود از جمله مژه چشم، مو‌های سر و ابرو و ناخن‌های دست شکل گرفته و پوست بدن جنین نیز توسعه پیدا کرده برای محافظت از آن ماده‌ای چرب به نام VERNIX کل فضای بدن را پوشش می‌دهد تا علاوه بر جلوگیری از بروز عفونت در ماه‌های پس از تولد نیز از ایجاد بیماری‌های پوستی در نوزاد جلوگیری کند.
در ماه‌های بعدی جنین بزرگتر شده و دارای جزئیات بیشتری در چهره خود و تکامل اندام‌های بدن می‌شود تا زمانی که در ماه نهم بارداری توسط زایمان یا انجام جراحی به دنیا آید.

کارشناسان اعتقاد دارند خوردن غذا‌های سالم و مغذی در دوران بارداری و نیز جلوگیری از استرس، استعمال دخانیات، خوردن فست فود و نوشابه‌های شیرین علاوه بر حفظ سلامت جنین می‌تواند باعث زیبایی او نیز شود.

کارشناسان برای رشد بهتر جنین و زیبایی جنین توصیه می‌کنند مادر از مواد پروتئینی و لبنیات کم چرب، دانه‌های غلات ومغز‌های آجیل مصرف کنند تا جنین آن‌ها زیبا‌تر شود البته فاکتور‌های ژنتیکی و چهره اقوام درجه یک، سن مادر، ماه شکل گیری نطفه و بسیاری عوامل دیگر در چهره جنین موثر است.

خوردن به خام در بارداری


اگر خواهان داشتن فرزند زیبا و خوش آب و رنگ هستید، از خوردن میوه به در زمان بارداری و حاملگی غافل نشوید.

مصرف میوه به توسط مادران باردار سبب زیبا شدن و خوش آب و رنگ شدن جنین گردیده و یک زیبایی و آب و رنگ خاصی به چهره نوزاد می‌بخشد. البته عوامل مختلفی در خوش آب و رنگ شدن جنین مؤثر می‌باشند.

مصرف این میوه، به دلیل آنتی اکسیدان‌ها و ویتامین‌های موجود در آن، موجب حفظ سلامت و جوان سازی پوست می‌شود. در میان مردم رایج است که مصرف به در بارداری بویژه از ماه پنجم بارداری به بعد باعث زیباتر شدن جنین میگردد.

خواص به در دوران بارداری کمک به کاهش میزان تهوع ناشی از بارداری، تقویت رحم و پیشگیری از سقط جنین است.

میزان فیبر موجود در میوه به بالا بوده، لذا برای حفظ سلامت و عملکرد بهتر دستگاه گوارش مفید است. همچنین مصرف این میوه به کاهش وزن و حذف چربی‌های بدن کمک میکند.

از مهمترین خواص به خاصیت آرامبخشی آن است. مصرف این میوه و همچنین نوشیدن چای و دمنوش به، موجب تعادل و آرام شدن اعصاب می‌شود.

مصرف میوه به برای درمان اسهال و ورم روده بزرگ مفید است. همچنین برای درمان حالت تهوع و استفراغ نیز موثر است.

به خاصت مدر داشته و برای دفع سموم بد از طریق افزایش ادرار مفید میباشد.

از دیگر خواص به برای سلامتی کمک به کاهش فشار خون است و از این رو مصرف آن برای بیماران قلبی عروقی مفید میباشد.

تحقیقات محققان نشان داده به دارای خاصیت ضد آلرژیک بوده و استفاده از آن برای درمان و تسکین انواع آلرژی مفید میباشد.

میوه به جزء میوه‌های قابض محسوب می‌گردد و این نوع میوه‌ها از سقط جنین در زمان بارداری جلوگیری می‌کنند.

لازم به تذکر است که در ماه نهم بارداری باید مصرف میوه‌های قابض را کمتر کرده و در هفته آخر بارداری از مصرف میوه‌های قابض خودداری کرد تا مشکلی برای زایمان طبیعی ایجاد نکنند.

حضرت محمد (ص) می‌فرماید:


به، قوه بینایی را زیاد میکند و محبت در قلب ایجاد مینماید و اگز زنان آبستن بخورند، فرزندانشان نیکو (زیبا و شجاع) متولد میشوند.

اثرات مثبت بر فکر و ذهن
تجدید و احیای روحیه
خوشحال بودن
از بین برنده افسردگی ناشی از انواع سردرد‌ها
تقویت کننده قلب، کبد و معده
مفید برای زخم معده
تحریک کننده اشتها
نرم کننده سینه
ادرارآور
کمک به هضم غذا


جلوگیری از التهاب پلک و استراحت چشمان خسته؛ به این طریق که چند قاچ به تازه را روی محل درد قرار دهید.
از بین برنده بوی بد دهان
مفید برای کاهش وزن، به دلیل دارا بودن مقدار زیادی فیبر. اگر شما قصد افزایش وزن دارید، میوه به را مصرف نکنید.
ضد سرطان به علت آنکه این میوه دارای آنتی اکسیدان می‌باشد.
کمک به پایین آوردن کلسترول خون
کمک به پایین آوردن فشار خون، به خاطر دارا بودن پتاسیم
کاهش خطرات بیماری‌های قلبی، به خاطر دارا بودن ویتامین C. تحقیقات نشان داده است که میوه به ممکن است خاصیت ضد ویروسی نیز داشته باشند.

مصرف به در بارداری

خوردن به و فرآوده‌هاى آن باعث تقویت رحم مى شود و مانع انداختن جنین زن‌ها مى‌شود.

در گذشته به زنان باردار توصیه می‌شد برای این که کودکشان زیبا شود، روزانه یک عدد میوه «به» مصرف کنند.

مصرف میوه به در دوران بارداری تاثیر بسیار زیادی در کاهش میزان تهوع ناشی از بارداری در زنان دارد.

به اعتقاد درمانگران طب سنتی از آنجا که در دوران بارداری قاعدگی در زنان به طور کامل قطع می‌شود، خروج برخی از اخلاط و مواد زائد از بدن که به واسطه قاعدگی هر ماه صورت می‌گرفت، حین بارداری انجام نمی‌شود؛ بنابراین این مواد زائد در بدن باقی می‌ماند و این مسئله به مرور موجب تحریک دریچه مری یا دهانه معده در خانم‌های باردار می‌شود.

این موضوع موجب می‌شود این دریچه به خوبی وظیفه خود را انجام ندهد و همین مسئله برخی ناراحتی‌های گوارشی مانند تهوع را برای زنان باردار به همراه دارد.

خواص به دانه

به دانه براى درمان سرفه، خشونت حلق، رفع عطش، حرارت معده، رفع سوزش دهان و زبان و رفع گرفتگى صدا مفید است؛ به این منظور باید ۳۰ گرم به دانه را در نیم لیتر آب جوشاند، صبح و ظهر و شب یک استکان میل نمود و براى سوزش زبان، مدتى آن را در دهان نگه داشت.


جویدن به دانه، کندى دندان را بر طرف مى‌کند.
اگر ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم به دانه را در یک لیتر آب بجوشانید و روزى چند مرتبه بر پوست بمالید، براى درمان سوختگى، سرما زدگى و بر طرف کردن و التیام ترک پوست دست وبدن، نوک پستان، لب مفید است.
لعابى که از خیس کردن چهار گرم به دانه به‌دست مى‌آید، علاوه بر معالجه گلو درد، تسکین سرفه، براى آرایش موى سر و آهار پارچه نیز به‌کار مى‌رود.
به دانه، ورم معده را معالجه مى‌کند، به این منظور باید چهار گرم به دانه را در صد و بیست گرم آب بخیسانید و سپس آن را آن‌قدر به‌هم بزنید تا مایعى به‌شکل سفیده‌تخم مرغ به‌دست آید، و پس از آن هر وقت تمایل داشتید، مصرف کنید.
ضد تب است.
اسهال خونی و ساده را درمان می‌کند.
برای درمان جراحات گلو موثر است.
برای درمان تورم‌های داخلی بدن مفید است.
برای درمان خشکی زبان و دهان مفید است.
آفتاب زدگی را با مالیدن لعاب به دانه بر روی پوست درمان کنید.
جویدن به دانه برای تقویت نیروی جنسی مفید است.

خواص روغن به

جهت تهیه روغن به، به را تکه تکه کرده و بپزید سپس آب آنرا بگیرید و با دو برابر وزن آن روغن زیتون مخلوط کرده و آنقدر بجوشانید تا تمام آب آن بخار شود و فقط روغن باقی بماند البته قدت کنید که روغن نسوزد.
برای برطرف کردن زنگ زدن در گوش مفید است
سرگیجه را برطرف می‌کند
برای مداوای زخم‌های دهان مفید است.
خونریزی ریوی را درمان می‌کند.
اسهال مزمن را برطرف می‌کند.
دوست کبد است و ورم کبد را رفع می‌کند.
زخم روده‌ها را درمان می‌کند.

خواص برگ درخت به

براى پانسمان زخم‌هاى سطحى بدن یا شست‌وشوى چشم در هنگام چشم درد، مى‌توان از محلول غلیظ جوشانده برگ درخت به استفاده نمود.
جوشانده برگ درخت به، بى‌خوابى را درمان مى‌کند، به این منظور باید یک مشت برگ‌هاى تازه و نو رسته برگ به را به مدت ده دقیقه در یک لیتر آب جوش بریزیم تا دم بکشد و پس از صاف کردن آن را با شکوفه نارنج یا شکر یا عسل، شیرین کنید و قبل از خواب، دو قاشق سوپخورى از آن بنوشید.
جوشانده برگ به (به روشى که گفته شد)، بهترین راه درمان عصبانیت است.
زخم‌ها را با جوشانده برگ به بشوئید.
قابض است.
ضماد برگ درخت به برای ورم چشم مفید است.

فواید کرک به: اگر گرد سوخته کرک به را روى زخم قرار دهند، خون‌ریزى را بند مى‌آورد.

فواید شکوفه درخت به

چنان‌چه دم کرده ۳۰ گرم شکوفه به (تازه یا خشک کرده آن) را در یک لیتر آب با عرق بهار نارنج مخلوط کنند و بنوشند، خواب عمیق و راحتى به دنبال خواهد داشت.
سردرد را برطرف می‌کند.
مقوی معده است.
سینه را صاف و تقویت می‌کند.
سرفه کودکان را برطرف می‌سازد.
برای درمان بی خوابی دم کرده گل را با آّب بهار نارنج مخلوط کرده و قبل از رفتن به رختخواب بنوشید.
هشدار:: کرک یا پرزى که روى به مى‌باشد، هضمش سنگین است و براى حلق و صدا بسیار مضر مى‌باشد؛ لذا باید قبل از خوردن به، پرزهاى روى آن را پاک نمود.
 
منبع:زندگی آنلاین

میزان اهمیت
ایمیل
توضیحات
ارسال

پاسخ سوالات بر اساس تاریخ پرسش سوال

اردیبهشت 1403
ش ی د س چ پ ج
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
یک زن وبسایت تخصصی بهداشت و سلامت زنان و مادران