بچه هام الان هفت ماه و يك هفته شونه من فرني و حريره بادام رو با شير پاستوريزه درست ميكنم اما شنيدم كه تا يك سالگي شير پاستوريزه واسه بچه نبايد استفاده شه...

تعداد بازدید : 1244
تاریخ انتشار : ۱۳۹۴/۳/۱۵

سوال شما

سلام و خسته نباشي به بانوي فعال و عزيز و گل ايران زمين اميدوارم كه مثل هميشه شاد و سرحال و پرانرژي باشي
١)بچه هام الان هفت ماه و يك هفته شونه من فرني و حريره بادام رو با شير پاستوريزه درست ميكنم اما شنيدم كه تا يك سالگي شير پاستوريزه واسه بچه نبايد استفاده شه ايا در اين صورت بايد از اب و شير خشك استفاده كرد يا نه از چيز ديگه اي؟؟؟
٢)ايا در طول يه روز ميشه دو نوع غذاي كمكي متفاوت به بچه داد يا نه؟؟؟٣)الان تو اين سن بايد سوپشون رو باز له شده بهشون بدم يا نه؟
٤)وايا عدس و ماش كه ميگن به سوپ اضافه شه واسه بچه نفخ اور نيست؟؟؟
٥)و اب ميوه طبيعي تو اين سن به بچه بايد بديم؟چه اب ميوه اي خوبه و نفخ اور نيست؟
ممنون از پاسخ گويي و لطف هميشگيت😘😘😘

پاسخ

سلام به روی ماهت عزیزم. 

1. عزیزم اگر خوب می جوشونی و تا حالا دادی و مشکل گوارشی ندارن ، اشکال نداره اگه با شیر پاستوریزه درست بده / اگرچه با شیر مادر هم میشه درست کرد .

2.اره عزیزم...حتمن . میشه 2 نوع غذا داد . مثلا صبح فرنی ، ظهر سوپ . 

3.بستگی به دندون هاشون هم داره . اما خب به هر حال باید الانم تا حدی له بشه . 

4. بستگی به بچه داره . اما معمولا عدس نفخ نمیاره . میتونی یک دور بپزی و آب ش رو بریزی دور . 

5.آب سیب ...آب هویج ...آب انگور  و ..

نظرات کاربران
میزان اهمیت
ایمیل
توضیحات
ارسال

پاسخ سوالات بر اساس تاریخ پرسش سوال

اردیبهشت 1403
ش ی د س چ پ ج
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
یک زن وبسایت تخصصی بهداشت و سلامت زنان و مادران