سلام و خسته نباشيد،به دليل زخم كوچك دهانه رحم دكتر برام قرص واژينال كليندامايسن تجويز كرده ...

تعداد بازدید : 27
تاریخ انتشار : ۱۳۹۷/۵/۱۹

سوال شما

سلام و خسته نباشيد،به دليل زخم كوچك دهانه رحم دكتر برام قرص واژينال كليندامايسن تجويز كرده،٢٥ام ماه قبل پريود شدم ولي ١٨ام اين ماه صبح روز بعد از استفاده از قرص واژينال خونريزي داشتم قرمز كه كم هم نبود همچنان استفاده ميكنم و همچنان خونريزي دارم در صورتي كه پريود هايم تقريبا منظمه،آيا حساسيت ميتواند باعث خونريزي به اين ميزان تقريبا زياد شود؟يا جلو افتادن پريود ٨روز طبيعي است؟

پاسخ

سلام عزیزم

حساسیت دارویی نه.

فعلا نمیشه گفت غیر طبیعیه باید منتظر بمونی ببینی خونریزیت ادامه داره چند روز طول میکشه و...

نظرات کاربران
میزان اهمیت
ایمیل
توضیحات
ارسال

پاسخ سوالات بر اساس تاریخ پرسش سوال