سن:41 وضعیت تاهل: متاهل تعداد فرزند:1 پرسش: سلام عزیزم .. با راهنمایی های شما و لطف خداوند ...

تعداد بازدید : 162
تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۶/۱۳

سوال شما

سن:41
وضعیت تاهل: متاهل
تعداد فرزند:1
پرسش: سلام عزیزم .. با راهنمایی های شما و لطف خداوند الان ی دختر 3 ساله دارم ... برای بچه دوم خواستم اقدام کنم آزمایش دادم و جواب به این شکل بود
fsh - 10.91-ovulation peak: 6.3-24
lh-4.51-ovulation peak:9.6-8.0
0.14-10.4 رنج آزمایشگاه - amh-0.33
میدونم باید عکس بزارم اما متاسفانه مقدور نیست... دکتر بهم اینوفولیک و مولتی ویتامین داده تا دوباره آزمایش بدم ...پریودام 28 روزه و منظمه اما مقدار خون فقط دو روز قابل توجه و بقیه در حد الک هستش... همسرم آزمایش داده خیلی خوب بود و مشکلی نداشته...
لطفا بهم بگو : اصلا تخمکی با این شرایط و با دارو به وجود میاد که من بصورت طبیعی باردار بشم ... امیدی هست
یا خودم رو قانع کنم که این همه صدمه نبینم و بی خود دارو نخورم ... چون نمی خوام تخمک اهدایی بگیرم
ممنون که همیشه در کنارم هستی...

پاسخ

سلام گلم. چیزایی که نوشتی  خوبه تو آزمایش . به جز آنتی مولرین...که ذخیره تخمدان ته .... مجدد باید تکرارش کنی و سونوگرافی هم بدی تا وضعیت تخمکگذاری ت بیشتر بررسی بشه . که بشه تازه نظررر داد .

نظرات کاربران
میزان اهمیت
ایمیل
توضیحات
ارسال

پاسخ سوالات بر اساس تاریخ پرسش سوال

مهر 1399
س چ پ ج ش ی د
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
یک زن وبسایت تخصصی بهداشت و سلامت زنان و مادران