چاپ این صفحه

کالباس لیوانی کی بلده؟

تعداد بازدید : 386
تاریخ انتشار : ۱۳۹۹/۸/۲۲

مواد لازم برای تهیه کالباس لیوانی خانگی

شما می توانید با درست کردن کالباس لیوانی خانگی از استفاده مداوم خود و افراد خانواده تان از سوسیس و کالباس های بیرونی که گاها غیر استاندارد و اغلب دارای مقادیر زیادی مواد مضر هستند جلوگیری کنید. برای تهیه کالباس لیوانی خانگی به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

– دو عدد سینه مرغ متوسط و یا یک سینه و یه ران مرغ

– دو قالب کوچک یخ

– یک لیوان دسته دار قارچ

– نصف لیوان دسته دار هویچ نگینی نیم پز

– سه حبه سیر

– سه قاشق غذا خوری نشاسته ذرت

– یک قاشق چای خوری نمک

– سه قاشق غذا خوری روغن مایع

– یک قاشق مربا خوری سس خردل

– یک قاشق مربا خوری سس گوجه

همچنین بخوانید : طرز تهیه پاستا با سوسیس و قارچ

ادویه های لازم برای تهیه کالباس لیوانی خانگی:

– نصف قاشق مربا خوری پودر زنجیل

– دو قاشق غذا خوری پسته خورد شده

– نصف قاشق مربا خوری فلفل سیاه

– یک قاشق چای خوری دانه فلفل سیاه

– نصف قاشق چای خوری پودر هل

– نصف قاشق مربا خوری ادویه کاری

– یک چهارم قاشق چای خوری جوز هندی

– نصف قاشق چای خوری پودر دارچین

 

ادامه اموزش در لینک زیر

کلیک کن

چاپ این صفحه