چاپ این صفحه

درمان خال گوشتی روی آلت و خطرات کندن آن

تعداد بازدید : 811
تاریخ انتشار : ۱۳۹۹/۱۱/۲۹

خال گوشتی یک لکه کوچک و تیره بر روی پوست است که معمولا بی خطر می باشد. خال هنگامی به وجود می آید که سلول های تولید کننده ملانین (رنگدانه) به جای پخش شدن در ناحیه ای وسیع به صورت یک دسته در لایه بیرونی پوست تجمع می کنند. با اینکه امکان دارد مشاهده هر گونه لکه یا خال بر روی آلت مردانه خود اندکی نامطلوب باشد، اما خال ها معمولا خوش خیم بوده و سبب بروز علائم یا مشکلات سلامتی نمی شوند.

خال ها و برآمدگی های دیگری مانند گوشت اضافه نیز می توانند بر روی آلت مردانه پدیدار شوند. با اینکه اغلب این موارد خطرناک نیستند اما ممکن است افراد به دلایل زیبایی وجود آن ها را نامطلوب بدانند. از آنجایی که برخی لکه های خال مانند نیازمند درمان هستند، معاینه پزشکی این موارد همواره توصیه می شود. در هنگام برداشت خال بسته به خطرات عمل ممکن است برداشت جراحی یا درمان لیزری انتخاب شود. بسیاری از خال ها یا برآمدگی های خوش خیم نیازمند درمان نبوده و بهتر است فرد با داشتن آن ها به زندگی خود ادامه دهد.

عکس خال گوشتی در ناحیه تناسلی

بیماری هایی که با خال گوشتی اشتباه می شوند!

خال های گوشتی زوائدی کوچک و برآمده بر روی سطح پوست هستند که معمولا در اطراف پلک، گردن، زیر بغل و کشاله ران یافت می شوند. این خال ها اغلب همگام با افزایش سن تشکیل می شوند. در حالی که ممکن است این خال ها ظاهری ناخوشایند داشته باشند اما معمولا خوش خیم هستند. خال های گوشتی از کلاژن (پروتئینی در پوست) و عروق خونی تشکیل شده و با استفاده از فرایندهای زیبایی مختلف از بین می روند.

ادامه این مطلب آموزنده : https://drentezari.com/%da%a9%d9%86%d8%af%d9%86-%d8%ae%d8%a7%d9%84-%da%af%d9%88%d8%b4%d8%aa%db%8c-%d8%b1%d9%88%db%8c-%d8%a2%d9%84%d8%aa/

چاپ این صفحه