چاپ این صفحه

طرز تهیه بسبوسه

تعداد بازدید : 535
تاریخ انتشار : ۱۴۰۰/۷/۲۷

یه رسپی عالی براتون آوردم. درست کنید و لذت ببرید😍

 

موادلازم برای تهیه بسبوسه 

  • دوپیمانه آرد سمولینا ( میتونید یک‌پیمانه ارد نول و یک پیمانه سمولینا بزنید.)

  • دو عدد تخم مرغ

  • نصف ق چ وانیل

  • ۱ق غ بکینگ پودر

  • سه چهارم پیمانه پودر نارگیل

  • دو سوم پیمانه شکر

  • نصف پیمانه روغن

  • یک پیمانه ماست شیرین

  • طرزتهیه این خوشمزه

طرز تهیه بسبوسه ترکی

تخم مرغ ،شکر و وانیل رو با همزن خوب میزنیم تا کرم رنگ وکشدار بشه.
بعد ماست و روغن رو یکی یکی اضافه ومخلوط میکنیم.
بعدآرد سمولینا وپودر نارگیل وبکینگ پودر رو هم اضافه کرده به مواد بالا اضافه میکنیم با لیسک در حد مخلوط شدن هم میزنیم و داخل قالب چرب وآردپاشی میریزیم و تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه ۳۵ الی ۴۵ دقیقه میذاریم بپزه.
بعد از پخت نصف شربت خنک رو روی کیک داغ وتوی همون قالب میریزیم تا به خورد کیک بره. اگر دوست دارید که جدید ترین و بهترین کیک های دنیا رو یاد بگیرید خیلی راحت می توانید به دو سایت allrecipes و upcook  مراجعه کنید تا جدید ترین دستور های آشپزی و قنادی رو به راحتی یاد بگیرید.
بعدکه از داغی افتاد از قالب خارج کرده مابقی شربت رو میریزیم.
شربت:
یک پیمانه شکر و یک پیمانه آب سه چهارعدد هل میذاریم روگاز تابجوشه وشکر حل بشه کافیه.
 

چاپ این صفحه