چاپ این صفحه

مواد غذایی مضر در دوران بارداری

تعداد بازدید : 844
تاریخ انتشار : ۱۴۰۰/۹/۱۰

* مصرف پونه، بنفشه، ختمی، بابونه و غوره برای زنان باردار مفید نیست زیرا باعث سقط جنین میشود.

*ختمی باز کننده عروق رحم است که تحت هیچ شرایطی بدون مشورت با طبیب سنتی مصرف نشود.

* کرفس و گشنیز چه در دوران لقاح و چه در بارداری ممنوع میباشد.

* خوردن جعفری، مارچوبه، زیره و سیاه دانه برای زن آبستن جایز نیست.

* زرشک، سیب ترش، ماست ترش، سرکه و ترشی، مواد غذایی بسیار گرم و بسیار سرد ممنوع است.

* خوردن یخ و الکل جایز نمیباشد.

* زنان باردار باید از خوردن گیاهانی چون پوست ریشه زرشک، بابونه گاوی، پوست ریشه زرشک، افسنطین،پونه معطر، سداب، فلوس، کدو تلخ، جعفری فرنگی، سنبل چینی، نعناع کوهی، پرهیز کنند.

* در ماههای آخر بارداری از خوردن مواد غذایی ترش و مواد غذایی قابض مانند خرمالو، غذاهای غلیظ مانند گوشت گاو، ماکارونی، فست فودها، بادمجان و حلیم اجتناب شودجراحی زیبایی واژن  در تهران.

* بانوان حامله چنانچه کرفس زیاد میل نمایند، ممکن است نوزادشان دچار ناراحتی های عصبی، مخصوصا حملات شبیه صرع گردند.

* بطور کلی مصرف هر ماده غذایی قاعده آور موجب سقط جنین میشود.

چاپ این صفحه