چاپ این صفحه

فیبروم رحم در بارداری

تعداد بازدید : 144
تاریخ انتشار : ۱۴۰۱/۶/۳

 

فیبروم تداخلی در تخمک گذاری ایجاد نکرده ولی ممکن است موجب اختلال اندکی در قدرت باروری یا بارداری ضعیف تری شود. فیبروم هایی که دیواره داخلی رحم را تغییر شکل داده و اصطلاحاً دفرمه می کند، موجب سقط های مکرر می شوند. در صورتی که درمان صورت نگیرد، ممکن است مادر قادر به ادامه بارداری نباشد.

برخی مطالعات خطر بالایی را برای بارداری ، در حضور فیبروم رحم مشاهده کردند. برای مثال خونریزی در سه ماهه اول بارداری، دردهای شکمی، انقباض رحم و مشکلاتی در زمان درد زایمان وجود دارد. مشخص کردن محل دقیق ایجاد فیبروم ها و سایز آنها، برای پیش بینی مشکلات در بارداری بسیار مهم است.

 

انواع فیبروم

دلیل ایجاد فیبروم

اختلالات ژنتیکی، تغییر در یکسری از فاکتورهای رشد بدن، اختلالات در سیستم رگ های خونی و اختلال در پاسخ بدن به ترمیم آسیب های بدن، همگی از عوامل تاثیر گذار در پیشرفت فیبروم هستند.

سابقه خانوادگی دلیل کلیدی این بیماری است. ژنتیک نیز نقش مهمی دارد. زنان آفریقایی دو تا سه برار زنان از دیگر نژاد ها، در معرض خطر فیبروم رحمی هستند. همچنین عوامل دیگری مثل شروع قاعدگی قبل از 10 سالگی، مصرف الکل، عفونت ادراری و غیره، می توانند در ایجاد فیبروم رحمی نقش داشته باشند.

متخصص زنان برای درمان میوم

چاپ این صفحه