چاپ این صفحه

بهترین آموزشگاه آشپزی در تهران کجاست؟

تعداد بازدید : 89
تاریخ انتشار : ۱۴۰۲/۴/۵

آموزش آشپزی نیز مانند هر هنر و مهارت دیگری، تکنیک‌ و راز و رمز مخصوص خود را دارد. برای اینکه بتوانید اصولی آموزش ببینید و به این هنر و مهارت تسلط پیدا کنید، باید صفر تا صد آشپزی را آموزش ببینید. آموزشگاه سانازسانیا در استانداردهای آموزشی که تدوین کرده است، تمام جوانب را در نظر گرفته تا هنرجو بتواند با حضور در کلاس و بهره‌مندی از دانش و آموزش ارایه شده در دوره آموزشی، آموزش صفر تا صد آشپزی را فرا گیرد. به عنوان مثال، برای علاقه‌مندان به حوزه آشپزی، دوره آشپز پایه را تدوین کرده که تمام تکنیک‌ها و مهارت‌های لازم و ضروری برای تبدیل شدن به یک آشپز حرفه ‌ای را در خود جای داده است. مهارت کار با چاقو، نکات و تکنیک انواع برش‌، قصابی گوشت، مرغ و ماهی، شناخت و ترکیب ادویه‌ها و ... از جمله آموزش‌های طلایی برای تبدیل شدن به یک سرآشپز حرفه ‌ای است. از سوی دیگر، برای علاقه‌مندان به حوزه قنادی و شیرینی ‌پزی، دوره قناد پایه را تدوین کرده که هنرجو با شرکت در این دوره به اصول کلی و تکنیک‌های اساسی در پخت کیک، دسر، شیرینی تسلط پیدا می‌کند. خامه‌ کشی، کار با قیف و بریلو، کار با شکلات و ... از جمله آموزش‌های کلیدی است که علاقه‌مندان به این هنر باید به آن مسلط شوند.

منبع: آموزشگاه آشپزی سانازسانیا

چاپ این صفحه