افزایش ریسک سقط جنین با این باکتری های غذایی


افزایش ریسک سقط جنین با این باکتری های غذایی


لیستریا، باکتری رایج ناشی از غذا، ریسک بالای سقط جنین را در مراحل اولیه بارداری به همراه دارد.

 
همواره لیستریا با عوارض منفی بر بارداری، به خصوص در ماه پایانی، مرتبط بوده است. حال محققان دانشگاه ویسکانسین-مدیسن آمریکا دریافته اند که این باکتری در اوایل بارداری هم فاکتور پرخطری است.

محققان تاکید می‌کنند، زنان باردار باید از خوردن بسیاری از غذاهای حاوی لیستریا پرهیز کنند که از آن جمله می‌توان به شیر پاستوریزه نشده و پنیر تازه، جوانه‌های خام، خربزه و گوشت‌های نمک سودشده اشاره کرد. چراکه باکتری موجود در این غذاها موجب سقط جنین و مشکلات پس از زایمان می‌شوند.

در این مطالعه چهار میمون باردار با دوز مشخصی از باکتری لیستریا تغذیه شدند. در هیچ یک از میمون‌ها تا مراحل پایانی بارداری علائم مشخص عفونت در آنها پدیدار نشد.

اما بعد از مرگ جنین میمون‌ها، نمونه بافت آنها آزمایش شد و محققان دریافتد لیستریا به جفت و همچنین اندومتر حمله کرده است.

محققان معتقدند التهاب ناشی از واکنش ایمنی مادر به لیستریا بر جفت هم تاثیر می‌گذارد و مانع از حفاظت آن از جنین می‌شود.

از اینرو محققان عنوان می‌کنند لیستریا یا برخی از پاتوژن‌های دیگر ممکن است عامل برخی سقط جنین‌های باشند که علت آن تشخیص داده نمی‌شود.

 

 

منبع: همشهری انلاین

میزان اهمیت
ایمیل
توضیحات
ارسال

پاسخ سوالات بر اساس تاریخ پرسش سوال

اردیبهشت 1403
ش ی د س چ پ ج
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
یک زن وبسایت تخصصی بهداشت و سلامت زنان و مادران