شانس داشتن فرزند پسر برای کدام دسته از مردان کمتر است؟

شانس داشتن فرزند پسر در روش تشخیص جنسیت قبل از لانه گزینی (PGD) برای مردانی که فقط دختر داشته‌‌‌‌اند، کمتراست.
 

 شانس داشتن فرزند پسر برای کدام دسته از مردان کمتر است؟

 
تشخیص پیش از لانه گزینی جنین روشی برای تشخیص ناهنجاری های ژنتیکی و کروموزومی و تعیین جنسیت قبل از لانه گزینی است
 براساس نتایج یک تحقیق که در پژوهشگاه رویان با همکاری مرکز باروری و ناباروری اصفهان انجام شده، شانس داشتن فرزند پسر در روش تشخیص جنسیت قبل از لانه گزینی (PGD) برای مردانی که فقط دختر داشته‌‌‌‌اند، کمتراست.
 
 تعدادی از پژوهشگران پژوهشگاه رویان با همکاری مرکز باروری و ناباروری اصفهان در تحقیقی به بررسی این موضوع پرداختند که جنسیت فرزند یا فرزندان قبلی چه تأثیری بر‌ روی نتایج تشخیص جنسیت قبل از لانه گزینی (PGD) دارد.
 
تشخیص پیش از لانه گزینی جنین روشی برای تشخیص ناهنجاری های ژنتیکی و کروموزومی و تعیین جنسیت قبل از لانه گزینی است.
 
دکتر محمدحسین نصر اصفهانی افزود: بدین منظور یک مطالعه گذشته نگر بر روی 218 زوج نامزد دریافت روش PGD مراجعه کننده به مرکز باروری و ناباروری اصفهان، انجام شد و آنها به 2 گروه تقسیم شدند.
 
وی که یکی از پژوهشگران این تحقیق است، گفت: گروه اول شامل 70 مردی بود که فرزند پسرشان فوت شده بود یا از ازدواج(Marriage) قبلی فرزند پسری داشتند و گروه دوم 147 نفری بودند که فقط فرزند دختر داشتند.
 
وی با بیان اینکه جنین‌‌‌‌های پسر طبیعی به این 2 گروه منتقل شدند و نتایج آن براساس آزمایش های بالینی مورد بررسی قرار گرفت، گفت: نتایج این پژوهش نشان می‌‌‌‌دهد با وجود یکسان بودن کیفیت جنین‌‌‌‌های انتقال یافته، درصد لانه گزینی و حاملگی در گروهی که همسرانشان پیش از این صاحب فرزند پسر بودند، نسبت به گروهی که فقط صاحب فرزند دختر بودند، به طور معنا‌داری بالاتر است و احتمال سقط به طور معنا‌داری در این گروه کاهش می ‌یابد.
 
نتایج این پژوهش نشان می‌‌‌‌دهد اسپرم‌های حاوی کروموزوم وای (Y) در مردانی که پیش از این صاحب فرزند پسر بوده اند، در مقایسه با مردانی که فاقد فرزند پسر بودند توانایی تکوین بیشتری دارند.
 
 این بدان معناست که در زوج‌‌‌‌هایی که صاحب فرزند پسر نمی‌‌‌‌شوند، ممکن است کروموزوم وای (Y) مرد سلامت کافی برای ایجاد فرزند پسر را نداشته باشد.
 
وی با بیان اینکه نتایج این پژوهش در مجله بین المللی پژوهشگاه رویان (IJFS) به چاپ رسیده است، خاطرنشان کرد: تشخیص پیش از لانه گزینی جنین (PGD) در زمان حاضر تنها روش برای تعیین جنسیت فرزند مورد نظر است که شانس باروری(Fertility) حدود 30 تا 40 درصد دارد.
 
با پیشرفت هایی که در علم ژنتیک(Genetics) شده است می توان از بسیاری از بیماری های موروثی با استفاده از روش تشخیص پیش از لانه گزینی جنین (PGD) جلوگیری کرد.
 
 
 
منبع: شفا آنلاین
برچسب ها : تعیین-جنسیت
میزان اهمیت
ایمیل
توضیحات
ارسال

پاسخ سوالات بر اساس تاریخ پرسش سوال

اردیبهشت 1403
ش ی د س چ پ ج
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
یک زن وبسایت تخصصی بهداشت و سلامت زنان و مادران