سوال شما
سلام خانم دکنر.من هفته نهم بارداری هستم.از یه نفر شنیدم گلابی هم مثل زعفرون و عسل خطر سقط رو افزایش میده.ایا درسته؟
پاسخ
سلام عزیزم. مصرف هر ماده و میوه ای تو بارداری به اندازه نرمال ، به هیچ عنوان باعث سقط نمیشه .
مثلا زعفرون و عسل رو شما اگه به اندازه بخوری ، باعث سقط نمیشه . اگر اینطور بود چرا به جای داروهای گرون سقط ، اشخاص با عسل و زعفرون سقط نمیکنن ؟
مهم "مقدار مصرفه" . مثلا نصف استکان زعفرون که تو خورشت مخلوط میشه و غذای 5 نفره ، اسمش چاشنی یه . باعث سقط هم نمیشه.
اما همین زعفرون رو شما یک لیوان غلیظ ش رو تک نفری بخوری ، دیگه اسمش چاشنی و ادویه نیست ! کی یک لیوان زعفرون سر میکشه ؟ دیگه اسمش میشه دارو . میتونه جای بچه رو ضعیف کنه .
باز از این بیشتر باشه ، 3-4 لیوان غلیظ پشت سر هم بخوری ، دیگه اسمش دارو نیست . میشه سم.