مرسی عزیزم عالی بود. منم طرز تهیه کیک توت فرنگی رو براتون میذارم! این کیک تولد فوق العاده خوشمزه س.
مواد اولیه
پوره توت فرنگی
3 پیمانه توت فرنگی
کیک
2 1/2 پیمانه آرد کیک
1 1/2 پیمانه شکر دانه ریز
2 1/2 قاشق چاخوری بیکینگ پودر
1/2 قاشق چایخوری نمک
1/2 پیمانه کره نرم شده
1/2 پیمانه شیر
1 قاشق چایخوری عصاره توت فرنگی
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
1/2 پیمانه پوره توت فرنگی
4 عدد سفیده تخم مرغ (بزرگ)
خامه کره ای
1 1/2 پیمانه کره در دمای محیط
1/2 قاشق چایخوری نمک
5 1/4 پیمانه پودر شکر
2 قاشق چایخوری وانیل
1 پیمانه پوره توت فرنگی
طرز تهیه کیک تولد توت فرنگی
پوره توت فرنگی
1) ساقههای توت فرنگیها را بگیرید و آنها را تمیز کنید. آنها را به دو نیم تقسیم کرده داخل یک غذا ساز قرار دهید تا مخلوط شوند. میزان توت فرنگیها باید در حدود 3 پیمانه باشد.
2) توت فرنگیهای میکس شده در مرحله قبل را داخل یک قابلمه ریخته و آن را در دمای متوسط یا پایین بپزید. در طول پخت، توت فرنگیها را هم بزنید تا نسوزند. این کار حدود 30 تا 45 دقیقه زمان میبرد. حجم توت فرنگیها کاهش مییابد تا در آخر به میزان 1 و 1/2 پیمانه پوره توت فرنگی دست یابید.
3) اجازه دهید پوره توت فرنگی کاملا خنک شود. (میتوانید برای راحتی و صرفه جویی در زمان، روز قبل از پختن کیک، پوره توت فرنگی را آماده کنید.)
طرز تهیه کیک توت فرنگی
1) فر را روی دمای 350 درجهی فارنهایت تنظیم کرده و آن را از قبل گرم کنید.
2) آرد کیک، شکر، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کرده و داخل کاسهی میکسر بریزید. کرهی نرم شده، شیر و عصارهها را هم اضافه کنید. سپس همهی مواد را به خوبی ترکیب کنید. مواد باید با سرعت متوسط و در حدود 1 الی 2 دقیقه مخلوط شوند.
3) پوره و سفیدههای تخم مرغ را اضافه کرده و مواد را به مدت 1 الی 2 دقیقهی دیگر، مخلوط کنید.
4) دو ظرف کیک دایرهای شکل 9 اینچی برداشته و ته آنها را به روغن و آرد آغشته کنید. سپس خمیر آماده شده در مرحلهی قبل را بین این دو ظرف تقسیم کنید.
نکته: روش صحیح آغشته کردن ظرف کیک به روغن و آرد در مقاله "چگونه ظرف کیک خود را به روغن و آرد آغشته کنیم؟" به صورت تصویری و گام به گام توضیح داده شده است.
5) ظروف را به مدت 25 دقیقه در داخل فر با دمای 350 درجهی فارنهایت قرار دهید. پس از پخته شدن کیک، ظروف را از فر خارج کرده و اجازه دهید کیک به مدت 5 دقیقه داخل ظرف خود خنک شود. سپس کیک را از ظرف خارج کرده و روی قفسهی خنک کننده قرار دهید تا به طور کامل خنک شود.
رویهی کرم کرهای
کره را داخل کاسهی میکسر ریخته و با سرعت متوسط به مدت 2 الی 3 دقیقه به هم بزنید تا رنگ آن تقریبا سفید شود. پودر شکر، نمک و عصارهی وانیل را اضافه کنید. با سرعت پایین شروع به مخلوط کردن مواد کنید تا به خوبی با یکدیگر ترکیب شوند. سپس پوره توت فرنگی و یک یا دو قطره رنگ خوراکی قرمز اضافه کنید و به مدت 1 الی 2 دقیقه و با سرعت پایین، هم بزنید.
نکته: اضافه کردن رنگ خوراکی قرمز کاملا دلخواه است. در واقع اگر میخواهید رنگ رویهی شما صورتی شود، میتوانید از رنگ خوراکی استفاده کنید.
قرار دادن لایههای کیک روی یکدیگر
1) مقداری از رویهی کرم کرهای (فراستینگ) آماده شده در مرحلهی قبل را روی یکی از دو کیک پخته شده بریزید و صاف کنید. سپس کیک دوم را روی آن قرار دهید.
2) سطح بیرونی کل کیک را با استفاده از باقیمانده فراستینگ بپوشانید. این کار را باید با دقت و به نحوی انجام دهید که سطح کیک کاملا صاف شود.
3) روی کیک را با توت فرنگیهای درسته یا تکه تکه شده، تزیین کنید.
4) کیک را داخل یخچال قرار دهید و پس از سرد شدن میل کنید.
منبع: طرز تهیه کیک توت فرنگی