بهترین رژیم غذایی برای زنان باردار
(ویرایش)
-در درجه اول زنان باردار به مواد غذایی سرشار از آهن نیاز دارند تا آهن مورد نیاز جنین و مادر تامین شود مثل: گوشت قرمز،حبوبات، ماهی ، جگر، دانه های روغنی، سیب زمینی، لوبیاهای رنگی، سبزیجات با رنگ های تیره از جمله اسفناج، مرکبات، گریپ فروت، گوجه فرنگی، تمشک، توت فرنگی.
– میوههای خشک از منابع غنی فیبر،مواد معدنی،کالری، آهن ، پتاسیم و ویتامین های مختلف هستند که همچنین مسهلهای طبیعی هستند که موجب کاهش یبوست می شوند. مصرف میوه های خشک جایگزین مناسبی برای هله هوله و انواع غذاهایی با قند مصنوعی هستند.
– آجیل را بعنوان میان وعده قوی و جایگزین هله هوله ها قرار دهید چون آجیل ها دارای چربی مناسب برای رشد مغز جنین هستند.
– خرما این میوه گرمسیری بسیار مقوی که سرشار از پتاسیم،قند طبیعی و آهن است. به دلیل طبع گرمی که خرما دارد موجب افزایش مقاومت بدن و همجنین کاهش درد زایمان می شود..
همچنین بخوانید: ایا کرونا در بارداری خطرناک است؟
-غذاهای سبوس دار در سه ماهه ی دوم و سومم بارداری بویژه جو دو سر، برنج قهوه ای که دارای انواع ویتامین های گروه B هستند و همجنین به دلیل فیبر و منیزیم بالایی که دارند ضد یبوست هستند و در کاهش تهوع صبحگاهی 3ماه اول بارداری بسیار موثر هستند.
– میوه آووکادو حاوی مقادیربالایی از مونو اسیدهای چرب اشباع نشده است و همچنین دارای فیبر،مس،پتاسیم ویتامینهایC.E.B، K است.( هر 100 گرم از آووکادو نزدیک به 160 کیلوکالری انرژی، 53/8 گرم کربوهیدرات، 66/0 گرم قند، 7/6 گرم فیبر، 66/14 گرم چربی، 13/2 گرم چربی اشباع، 80/9 گرم چربی تکزنجیرهای غیراشباع، 82/1 گرم چربی چندزنجیرهای غیراشباع، 2 گرم پروتئین، 5 درص ویتامینB1 ، فسفر، پتاسیم،منیزیم، 4 درصد آهن، یک درصد کلسیم، مقداری ویتامین B2، B3، B5، B6 و 6 درصد روی دارد. با این حساب میبینید که این میوه از نظر مواد معدنی بسیار غنی است منبع: https://www.asriran.com/ )
که همگیدر شکلگیری پوست، مغز و بافتهای عصبی بدن جنین کمک میکند و پتاسیم میتواند به تسکین گرفتگی عضلات پا شود .
ادامه رژیم غذایی زنان باردار