تعداد بازدید : 382
تاریخ انتشار : ۱۳۹۹/۸/۲۲
تاریخ آخرین پست : ۱۳۹۹/۸/۲۲
کاربران آنلاین : 0
sepideh1374
۱۳۹۹/۸/۲۲ ۱۵:۴۷:۳۶
آخرین حضور: ۱۴۰۰/۱۱/۲۰ ۱۵:۰۶:۴۶

بیاید بهتون یاد بدم پاستا با سوسیس و قارچ چطوری درست کنید

(ویرایش)

پاستا با سوسیس و قارچ یکی از پر طرفدارترین و خوشمزه ترین انواع پاستا است. پاستا یکی از غذاهای ایتالیایی است که در میان ایرانیان طرفداران بسیار زیادی پیدا کرده است. پاستاها در انواع شکل ها و طعم های مختلفی وجود دارند. به طور کلی پاستا و مارکارونی از آن دسته غذاهایی هستند که همه سلیقه ها را به خود جذب می کنند. خصوصا کودکان از طرفداران پر و پا قرص انواع ماکارونی و پاستا می باشند. پاستا انواع بسیار مختلفی دارد.

همچنین بخوانید : طرز تهیه کالباس لیوانی

یکی از خوبی های پاستا و ماکارونی این است که دست شما برای ایجاد تغییر در رسپی این غذاها کاملا باز است. می توانید بنا بر سلیقه و ذائقه غذایی خود هر ماده ای را که خواستید به فهرست مواد اولیه مورد نیاز این غذاها اضافه کرده و یا از آن کم کنید.

پاستا با سوسیس و قارچ

پاستا با سوسیس و قارچ

پاستا با سوسیس و قارچ

در این قسمت به آموزش طرز تهیه پاستا با سوسیس و قارچ می پردازیم. این نوع پاستا بسیار خوشمزه است. هم چنین این غذا بسیار سریع و آسان آماده می شود. برای تهیه این نوع پاستا به مواد اولیه زیر نیاز داریم:

مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه پاستا با سوسیس و قارچ:

  • دویست و پنجامه گرم، پاستا
  • دویست و پنجاه گرم، سوسیس
  • یک قاشق غذا خوری، برگ ریحان خرد شده
  • یک عدد، پیاز کوچک
  • یک پیمانه، خامه
  • نصف پیمانه، شیر
  • یک حبه، سیر
  • یک قاشق غذا خوری، کره
  • نصف پیمانه، پنیر پارمزان
  • صد گرم، قارچ
  • نمک، فلفل، پاپریکا، روغن به میزان لازم

برای تهیه پاستا با سوسیس و قارچ به ترتیب زیر عمل می کنیم:

  1. پاستا را به همراه یک قاشق نمک و یک قاشق روغن در آب جوش ریخته و اجاز دهید حدودا به مدت ده دقیقه بجوشد.
  2. بعد از نرم شده پاستاها، آن ها را آبکش کنید.
  3. سوسیس ها را خرد و در روغن سرخ کنید.
  4. پیاز را نگینی کنید و در روغن تفت دهید.
  5. قارچ ها را اسلایس کرده و در روغن تفت دهید. ( می توانید برای جلوگیری از سیاه شدن قارچ ها کمی آبلیمو به آن ها اضافه کنید)
  6. سیر را رنده کرده و به قارچ های در حال تفت اضافه کنید.
  7. نمک، فلفل و پودر پاپریکا را هم اضافه کنید.
  8. شیر و خامه را در یک ظرف مخلوط کنید تا کاملا یک دست شوند.
  9. خامه و شیر مخلوط شده را به قارچ ها اضافه کنید و اجازه دهید تا جوش بیاید.
  10. حرارت گاز را کم کنید تا مایع کمی غلیظ شود.
  11. پنیر پارمزان را به مایع اضافه کنید و خوب هم بزنید.
  12. سوسیس و ریحان های خرد شده را هم به این مایع اضافه کنید.
  13. پاستاهای آبکش شده را هم به باقی مواد اضافه کنید و خوب مخلوطشان کنید.
  14. اجازه دهید مواد تا دو یا سه دقیقه روی حرارت بماند تا مزه ها به خورد هم رود.

ادامه اموزش در لینک زیر

کلیک کن

ارام با پشتکار زود رنج
برای شرکت در گفتگو باید وارد سایت شوید.×

پاسخ سوالات بر اساس تاریخ پرسش سوال

اردیبهشت 1403
ش ی د س چ پ ج
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
یک زن وبسایت تخصصی بهداشت و سلامت زنان و مادران