عطر جادویی عرق هل در آشپزی
(ویرایش)
سلام به همگی در این تایپیک میخوام از عطر جادویی عرق هل بنویسم امیدوارم در طبخ غذا به کار بگیرید.
همانطور که از زمان قدیم گفته اند چای هل چیز دیگریست حال از عرق هل در غذا استفاده می کنند بیشتره آشپزهای ماهر برای معطر کردن قیمه در آخر پخت مقداری عرق هل اضافه می کنند زیرا سبب می شود غذا عطر و بوی دیگری به خود بگیرد و در فضا پخش شود از عرق هل در شیرینی شربت و غذاهای مختلف استفاده می کنند حتی به هنگام چای نوشیدن به اندازه یک قاشق غذاخوری عرق هل در قوری بریزید و چای دلچسبی را نوش جان کنید. طبع عرق هل نیز گرم و خشک می باشد.