تعداد بازدید : 774
تاریخ انتشار : ۱۳۹۹/۱۱/۱۳
تاریخ آخرین پست : ۱۳۹۹/۱۱/۱۳
کاربران آنلاین : 0
parsa0021
۱۳۹۹/۱۱/۱۳ ۱۹:۵۶:۴۳
آخرین حضور: ۱۴۰۰/۶/۱ ۱۹:۴۵:۰۱

عطر جادویی عرق هل در آشپزی

(ویرایش)

سلام به همگی در این تایپیک میخوام از عطر جادویی عرق هل بنویسم امیدوارم در طبخ غذا به کار بگیرید.

همانطور که از زمان قدیم گفته اند چای هل چیز دیگریست حال از عرق هل در غذا استفاده می کنند بیشتره آشپزهای ماهر برای معطر کردن قیمه در آخر پخت مقداری عرق هل اضافه می کنند زیرا سبب می شود غذا عطر و بوی دیگری به خود بگیرد و در فضا پخش شود از عرق هل در شیرینی شربت و غذاهای مختلف استفاده می کنند حتی به هنگام چای نوشیدن به اندازه یک قاشق غذاخوری عرق هل در قوری بریزید و چای دلچسبی را نوش جان کنید. طبع عرق هل نیز گرم و خشک می باشد.

با خدا باش پادشاهی کن.
۱۳۹۹/۱۱/۱۳ ۲۰:۰۴:۲۳
آخرین حضور: ۱۴۰۰/۶/۱ ۱۹:۴۵:۰۱
(ویرایش)

برای خرید اینترنتی عرق هل خالص و اصل می توانید از طریق سایت برگ و بو اقدام کنید زیرا این شرکت دارنده ی بزرگترین کارخانه عرقگیری در دل کاشان می باشد و خودش به صورت مستقیم عرضه دارد.

با خدا باش پادشاهی کن.
برای شرکت در گفتگو باید وارد سایت شوید.×

پاسخ سوالات بر اساس تاریخ پرسش سوال

اردیبهشت 1403
ش ی د س چ پ ج
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
یک زن وبسایت تخصصی بهداشت و سلامت زنان و مادران