تعداد بازدید : 338
تاریخ انتشار : ۱۴۰۰/۱۲/۲۳
تاریخ آخرین پست : ۱۴۰۰/۱۲/۲۳
کاربران آنلاین : 0
دکتر فرزانه
۱۴۰۰/۱۲/۲۳ ۱۲:۱۷:۲۵
آخرین حضور: ۱۴۰۲/۷/۴ ۱۲:۵۲:۲۵

آیا جرم‌گیری مینای دندان را از بین می‌برد؟

(ویرایش)

 

 

 

جرم‌گیری را راهکاری مناسب برای مقابله با آسیب دندان است. جرم رسوبی است که روی دندان و لثه ایجاد می‌شود و باعث پوسیدگی دندان و بروز بیماری‌های لثه می‌شود. به همین دلیل با جرم گیری می‌توان رسوبات و جرم روی دندان‌ها را که به صورت یک لایه سخت و محلی برای تجمع و تکثیر پلاک میکروبی به حساب می‌آیند را از بین برد.

 

جرم گیری با ابزارهای دستی و ابزارهای اولتراسونیک انجام می‌شود. این باور اشتباهی است که با جرم‌گیری مینا دندان از بین می‌رود؛ چرا که جرم‌گیری تنها جرم و رسوبات روی دندان را از بین می‌برد و حالت زبری بعد از جرم‌گیری به دلیل جا ماندن جرم‌های باقی مانده بعد از جرم گیری است و به مینای دندان آسیبی وارد نشده است.

 

در بسیاری از موارد افراد فکر می‌کنند که دندان بعد از جرم‌گیری لق می‌شود که این اشتباه است چراکه به علت تحلیل رفتن استخوان نگهدارنده، دندان لق می‌شود و به علت انباشتگی جرم و چسباندن دندان‌ها جرم‌ها مانع معلوم شدن لقی دندان می‌شوند.

 

بروساژ اغلب بعد از جرم گیری انجام می‌شود. بروساژ در واقع مسواک زدن حرفه‌ای به وسیله خمیر و برس مخصوصی است که برای بیمار توسط دندانپزشک صورت می‌گیرد و برای ایجاد سطح صیقلی روی دندان، حذف ناصافی بعد از جرم‌گیری، رنگ‌ها و لکه‌هایی که چسبندگی زیادی ندارند، استفاده می‌شود.

 

📌در بعضی افراد ممکن است یک حساسیت دندانی گذرا پس از جرم گیری ایجاد شود که به دلیل چسبندگی جرم‌ها به ریشه دندان‌ها و آسیب رساندن به ریشه دندان است. پس از انجام جرم گیری و استفاده از خمیردندان‌های ضدحساسیت موجود در بازار به مدت سه تا چهار هفته، معمولا این حساسیت از بین می‌رود و مشکل خاصی وجود ندارد.

برای شرکت در گفتگو باید وارد سایت شوید.×

پاسخ سوالات بر اساس تاریخ پرسش سوال

خرداد 1403
س چ پ ج ش ی د
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
یک زن وبسایت تخصصی بهداشت و سلامت زنان و مادران