تعداد بازدید : 140
تاریخ انتشار : ۱۴۰۱/۷/۹
تاریخ آخرین پست : ۱۴۰۱/۷/۹
کاربران آنلاین : 0
sahel_aramesh
۱۴۰۱/۷/۹ ۱۶:۳۲:۳۲
آخرین حضور: ۱۴۰۲/۵/۱ ۱۶:۲۱:۱۳

افسردگی پس از جراحی بای پس معده

(ویرایش)

چه چیزی باعث افسردگی بعد از جراحی چاقی می شود؟

افسردگی می تواند یک عارضه رایج بای پس معده و همچنین عارضه تمام روش های کاهش وزن باشد. در مطالب زیر در مورد شایع ترین دلایلی که افراد بعد از جراحی چاقی خود را دچار افسردگی می کنند صحبت می کنیم.

  • از غذا به عنوان مکانیسم مقابله ای نمی توان استفاده کرد.

بسیاری از افرادی که با چاقی دست و پنجه نرم می کنند از غذا به عنوان مکانیسم مقابله استفاده می کنند، به همین دلیل است که کاهش وزن در وهله اول ممکن است دشوار باشد. کسانی که از غذا به عنوان مکانیسم مقابله استفاده می کنند، احساس می کنند که غذا همان چیزی است که همیشه در کنار شماست. از این نظر، غذا فقط تغذیه نیست، هنگام غم و شادی، در مراسم تعطیلات و دلیلی برای بیرون رفتن با دوستان است.

زمانی که شما تحت عمل جراحی کاهش وزن قرار می گیرید و از نظر فیزیکی نمی توانید از غذا برای ایجاد احساس بهتر یا آرامش دیگر استفاده کنید، به همین دلیل احتمال اینکه افسرده شوید بسیار زیاد است.

  • زندگی پس از جراحی خود به خود و به راحتی آسان نمی شود.

متأسفانه، بسیاری از افرادی که جراحی چاقی انجام می دهند، انتظار دارند که پس از جراحی، زندگی خود به خود آسان تر شود، ولی این چنین نیست. پس از انجام عمل جراحی چاقی، همچنان باید تغذیه سالم و ورزش را جز جدا نشدنی زندگی خود قرار دهید تا نتایج کاهش وزن مورد نظر خود را مشاهده کنید.

افسردگی پس از بای پس معده

گرچه جراحی بای پس معده، روش عالی برای بهبود شرایط سلامت مرتبط با چاقی و کیفیت زندگی است. همچنین می تواند به کاهش وزن سریعتر از قبل از عمل کمک کند، اما همچنان باید ورزش و رژیم غذایی تان را رعایت کنید. همچنین با بهبود بدن خود، دوره ریکاوری سختی را پشت سر خواهید گذاشت تا به روش کار معده جدید خود عادت کنید.

  • ممکن است به اندازه ای که انتظار داشتید وزن کم نکنید

اکثر مردم انتظار دارند پس از انجام عمل جراحی چاقی، وزن کاهش یابد، اما این برای همه صدق نمی کند. میانگین کاهش وزن بعد از جراحی می تواند بین 2 تا 5 پوند در هفته، تا حدود 6 تا 12 ماه پس از جراحی باشد. بسیاری از مردم بیش از این مقدار انتظار دارند. دیدن کاهش وزن با سرعت کمتری می تواند اعتماد به نفس شما را کاهش دهد و باعث ناامیدی شود و گاهی اوقات منجر به تکرار عادت های بد شود.

عامل دیگر این است که پس از حدود 6 ماه، سرعت کاهش وزن حتی بیشتر کاهش می یابد. این امر همچنین می تواند بلافاصله پس از جراحی به عنوان یک مکانیسم ایمنی برای بدن رخ دهد. این امر بیماران را وارد فاز افسردگی خواهد کرد.

پس از انجام جراحی چاقی، تقریباً غیرممکن است که به اندازه قبل غذا بخورید. معده طوری تنظیم شده است که دیگر نمی تواند همان ظرفیت غذا را نگه دارد.

مصرف الکل شما نیز به دلیل روشی که بدن شما اکنون الکل را متابولیزه می کند، تغییر خواهد کرد. سریع‌تر جذب جریان خون می‌شود و حتی پس از چند جرعه می‌تواند روی بدن تأثیر بگذارد.

همچنین خوردن و نوشیدن همزمان توصیه نمی شود. دستورالعمل این است که فقط 30 دقیقه قبل یا بعد از هر وعده غذایی مایعات بنوشید.

این بدان معنی است که شما در میزان خوردن و نوشیدن بسیار محدود هستید. بسیاری از رویدادهای اجتماعی شامل خوردن و نوشیدن است، بنابراین ممکن است احساس طرد شدن کنید. این می تواند نوعی افسردگی را ایجاد کند، زیرا شما نمی توانید مانند گذشته از این رویدادها لذت ببرید.

  • تغییرات رژیم غذایی

افسردگی نیز می تواند به دلیل رژیم غذایی و تغییرات هورمونی پس از جراحی چاقی ایجاد شود. رژیم غذایی می تواند مستقیماً بر تغییرات سطح سروتونین در بدن تأثیر بگذارد، که به نوبه خود، فعالیت انتقال دهنده های عصبی را تغییر می دهد که می تواند باعث افسردگی و اضطراب شود.

کمبود ویتامین جنبه دیگری است که می تواند باعث افسردگی بعد از جراحی شود.

به همین دلیل، تکمیل رژیم غذایی خود با مولتی ویتامین های جویدنی برای بیماران چاقی بسیار مهم است.

چرا افسردگی پس از جراحی چاقی بسیار جدی است؟

اگرچه خطرات سنگ کلیه پس از جراحی چاقی یا کم آبی بدن پس از جراحی چاقی بیشتر شناخته شده است، افسردگی پس از جراحی می تواند به همان اندازه مضر باشد. افسردگی می تواند باعث ایجاد مشکلاتی در روابط شما شود، می تواند شما را در محل کار سست کند و منجر به بیماری شود. افسردگی همچنین می تواند خطر عوارض پزشکی مانند بیماری قلبی، دیابت، سرطان و سوء مصرف مواد را افزایش دهد. در بدترین حالت، افسردگی نیز می تواند افراد را به سمت خودکشی سوق دهد.

برای شرکت در گفتگو باید وارد سایت شوید.×

پاسخ سوالات بر اساس تاریخ پرسش سوال

اردیبهشت 1403
ش ی د س چ پ ج
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
یک زن وبسایت تخصصی بهداشت و سلامت زنان و مادران