بهترین منبع برای آموزش آشپزی حرفه ای، شرکت در کلاس آشپزی است. از مزیت حضور در کلاس آشپزی، رفع ابهام سوالات پیش آمده حین آموزش است که هنرجویان میتوانند سوالات و اشکالات خود را از استاد مربوطه بپرسند و جای هیچ گونه ابهامی را بر جای نگذارند. شیوع ویروس کرونا و گسترش این پاندمی اگرچه اثرات منفی را از خود بر جای گذاشت، اما ویژگیهای مثبتی را هم با خود به ارمغان آورد تا کفه بدیهای این ویروس را سبکتر جلوه دهد. یکی از مزیتها و ویژگیهای خوب کووید، قوت بخشیدن به برگزاری کلاسهای آنلاین بود که میتوان آن را به عنوان نقطه عطفی در مبحث آموزش دانست. آموزشگاه سانازسانیا نیز از این قاعده مستثنی نبود و با تکیه بر دانش و تکنولوژیهای روز از قافله عقب نماند و توانست علاوه بر آموزش حضوری آشپزی به مبحث آموزش آنلاین آشپزی نیز ورود کند. آموزش آنلاین آشپزی در آموزشگاه سانازسانیا نیز با همان کیفیت آموزش حضوری برگزار میشود، حتی از نظر پشتیبانی و رفع ابهام نیز خیلی قویتر عمل میکند. به این صورت که در آموزش حضوری آشپزی، هنرجو فقط در روز تشکیل کلاس، آموزش مربوطه را خواهد دید و سوالات خود را میتواند جویا شود اما در آموزش آنلاین آشپزی، آموزشها برای مدت طولانی در پلتفرم مربوطه باقی میماند و هنرجو میتواند بارها به فیلم آموزشی موردنظر رجوع کند و آموزش برای او تکرار شود. علاوه بر این، برای هر کلاس، گروهی با حضور استاد تشکیل میشود که هنرجویان میتوانند سوالات خود را مطرح و پاسخ خود را از استاد و مربی دریافت کنند. منبع: سانازسانیا
بانک اطلاعات
ابزارهای بارداری و زایمان
ابزارهای رشد کودک
ابزارهای سنجش سلامت
پاسخ سوالات بر اساس تاریخ پرسش سوال
مطلب از سایر رسانه ها