تعداد بازدید : 41
تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۱/۱۸
تاریخ آخرین پست : ۱۴۰۳/۱/۱۸
کاربران آنلاین : 0
کودتاگر
۱۴۰۳/۱/۱۸ ۱۴:۴۰:۲۴
آخرین حضور: ۱۴۰۳/۱/۲۸ ۱۵:۳۹:۳۰

نیلینگ چیست؟

(ویرایش)

نیلینگ روشی ابتکاری است که بر پایه لنگر انداختن و پیچاندن سنگ ها برای تثبیت مناطق حفاری شده است. اولین بار در دهه 1960 توسط مهندسان استرالیایی برای تثبیت دیوارهای تونل های جدید ساخته شد. در ابتدا شامل سه سیستم نصب میلگرد، تزریق دوغاب سیمان و کاربرد شاتکریت بود. با گذشت زمان، میخکوبی در سطح جهانی پذیرفته شده و در نقاط مختلف جهان از جمله ایران، به ویژه در سازه های شهری، کاربرد قابل توجهی داشته است.

میلگرد یکی از اجزای اساسی در صنعت ساخت و ساز است و در ساخت تمامی نوع سازه‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. یکی از کاربردهای اصلی میلگرد، استفاده در میخکوبی خاک در فرایند ساخت فونداسیون‌ها و پی‌ساختمان‌ها است.

نیلینگ چیست (میخکوبی) یکی از روش هایی است که می توان به عنوان سازه نگهبان برای جلوگیری از ریزش دیواره ی گودبرداری از آن استفاده کرد. نام دیگر نیلینگ روش دوخت به پشت می باشد، این روش شباهت زیادی با روش مهارسازی (انکراژ) دارد. از سه دهه ی پیش از عملیات نیلینگ استفاده می شده است. در این روش حفاری را به صورت مرحله به مرحله و از بالا به پایین گود اجرا می کنیم.

کاربرد نیلینگ یا میخکوبی

روش­های مختلف پایدارسازی ترانشه ها همواره با چالش­های مختلفی روبروست. از این بین نیلینگ یا میخ کوبی به دلیل مزایای فنی و اقتصادی گزینه مطلوب اغلب کارفرمایان بخش راه و ساختمان می­باشد که بدون ایجاد معارض در محدوده پروژه، ضریب اطمینان دیواره های گودبرداری را به بهترین شکل تامین می­کند. بکارگیری دانش روز سیستم نیلینگ و پس کشیدگی المان­های نیل این امکان را ایجاد کرد که تغییر مکان­های مجاور ساختمان­های فرسوده و معابر پرترافیک کاهش یابد. این فن آوری که اصطلاحاً انکراژ نامیده می­شود با بکارگیری استرند چند رشته بجای میلگرد در گمانه ها به تنها گزینه پایدارسازی گودهای بالای 25 متر تبدیل شده است.

برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت آکادمی عمران مراجعه نمایید

برای شرکت در گفتگو باید وارد سایت شوید.×

پاسخ سوالات بر اساس تاریخ پرسش سوال

اردیبهشت 1403
ش ی د س چ پ ج
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
یک زن وبسایت تخصصی بهداشت و سلامت زنان و مادران