(ویرایش)
بهار جون ختنه نی نی منم داستانی شد برامون ، منو از اتاق عمل كه آوردن تو ریكاوری دیدم شوهرم با خوشحالی اومد گفت نی نی تپل و سالمه و ختنه شده به دنیا اومده و همه دكترا هم تعجب كردن و گفتن ما تو كتابهامون خونده بودیم ولی تا حالا ندیده بودیم ، منم خب خوشحال شدم تا دو سه روز بعدش كه حالم تو بخش بهتر شد یه سرچ تو گوگل كردم و با اون حالم چیزی پیدا نكردم فقط تنها چیزی كه تو نت بود این بود كه بعضی بچه هایی كه بیماری هایپوسپادیاس ( جابجایی سوراخ ادرار یعنی اینكه سوراخ ادرار دقیقا نوك آلت نباشه و بره زیر آلت ) ختنه شده مادرزادی هم هستن .... وااااای من با اون حالم اصلا دقت نكردم به كه نوشتن بعضی بچه ها ! زدم زیر گریه مگه ساكت میشدم ، بهار اصلا دنیا رو سرم خراب شده بود
بعدش دكترا اومدن تو اتاقم و گفتن نه این هایپوسپادیاس نیست و كاملا سالمه و جزء موارد خیلی نادره و خیلی هم خوش به حالشه و هایپوسپادیاس یعنی اینكه سوراخ آلت نوكش نباشه یا آلت كج باشه خلاصه شكل عادی نداشته باشه ولی آلت نی نی ما عین یه آلت ختنه شده بود و حتی اون پوستی كه بعد از ختنه بخیه میخوره رو هم نداره و خیلی تر و تمیز تره !
بعد از اون من ده روز بعد از زایمانم هم بردمش متخصص ارولوژی كه اونم خندش گرفت و گفت نه این هیچ مشكلی نداره
خلاصه كه نی نی ما ختنه شده به دنیا اومده من حتی عكسش رو واسه فامیل و خانواده ام هم تو ایران فرستادم همه تعجب كردن
بهار جون به نظر نی نی رو ختنه نكن بذار وقتی خودش مرد شد اگه دلش خواست بره این جراحی رو انجام بده من از قبل زایمانم این تصمیمو گرفته بودم كه دیگه خودش ختنه شده دنیا اومد ...
اگر هم خواستی به اصرار اطرافیان ختنه اش كنی ببر بهترین متخصص ارولوژی و از هزینه اش هم نترس ، من این مدت كه سرچ میكردم خیلی چیزا خوندم راجع به ختنه مهمترینش این بود كه این یه جراحی خاصه كه حتما باید متخصص و جراح ارولوژی انجام بده نه هر دكتری
ولی بازم میگم اگه من بودم ختنه اش نمیكردم تا وقتی خودش مرد شد تصمیم بگیره ...