منم اولش فقط با زن رو راحت بودم اصلا فکر نمی کردم بتونم زن زیر
اما به خدا وقتی وارد رابطه بشید بعد یه مدت راحته راحت میشید
مرسی از همتون واقعا خیلیییی حوبه ک تا اینجا پیشرفتیم و این یعنی موفقیت...خداروشکر میکنم با این جمع آشنا شدم و مطمئنم روزای خیلییییی خوب و پر خاطره ای در انتظار هممونه...خانومی زیبا دوستون دارم و آرزوم خوشحالی همس
ما میتونیمممممم×😉😍😍😍😚😚😚😎😎😎😎
ااا آیناز
از کی نیستن ؟؟؟؟؟؟
حرفی شده اونوررررر؟؟؟؟ ناراحتی ای پیش اومده
سلام خانما، من بلاخره تونستم برم سراغ ديلاتور سايز٥، خيلي خوشحالم كه دارم مراحلو با موفقيت طي ميكنم ، ولي هنوز بايد خيلي تمرين كنم، شعارما: ماااا ميتونييييم
دیاناااااا
افریییین، تو میییتونیییی، بانو شدن خیلی شیرینهههههههه بدووووووووووو
سلام بچه ها من به خاطر عفونت بین تمرینام وقفه افتاد .تا سایز ابتدا ۷سانت پیش رفته بودم.
به نظرتون برای شروع باید از یه گوش پاک کن شروع کنم؟؟
سلام ماهدپیشونی جان من امروز بادیلاتورتقریبا 7 قطر قدش 10کار کردم یه کمی بعد از انجام سوزش داشتم البته کم خیلیم تند وسریع این کار رو انجام میدم ولی یه سوال چرا وقتی میکنم داخل بدون اینکه دست بزنم بهش ویژدی میاد بیرون یعنی به خاطر تنگی واژنه راستی سایزم درست هست اندازش
سلام ماه پیشونی جان من امروز بادیلاتورتقریبا 7 قطر قدش 10کار کردم یه کمی بعد از انجام سوزش داشتم البته کم خیلیم تند وسریع این کار رو انجام میدم ولی یه سوال چرا وقتی میکنم داخل بدون اینکه دست بزنم بهش ویژدی میاد بیرون یعنی به خاطر تنگی واژنه راستی سایزم درست هست اندازش
دو روزه که نیستن،،امیدوارم زودتر بیان واقعا وجودشون آرامش میده، اینجوری انگار به هم ریختس همه چی
سلام به همه من سایز 8 رو امتحان کردم امشب با اینکه شدیدا خسته بودم یکم باید رو این سایز بمونم چون حس ادرار و قلقلک داشتم ولی بازی بازی کردم دورانی رفت داخل...فک کنم فردا هم 8 باشم چون زیاد باهاش راحت نبودم. این حس قلقلک طبیعیه یعنی؟؟ انقد گاهی زیاد میشه ک انگار مثانم الان میترکه از جیش😂😂😂😂😁😁😁😁
سکینه جان
بنظرم با اولین سایز دیلاتورت شروع کن ،اگر دیدی نمیشه ، برو اخرین سایز گوش پاک کن . کگل و حتما تو برنامه هات بذاریا روزانه
پژهام جان
سایزت و اینجوری بهمون بگو که ابتداش چنده، انتهاش چنده ... واسه منم اینجوری میومد بیرون، طبیعیه
ای بابا، ان شالله هرجا هستن حالشون خوب باشه و زودی برگردن
مهشید
یعنی فشار واژنت زیاد میشه ؟؟؟؟
من تو دیلاتورای سایز بالا همینجوری میشدم :))))))
بانک اطلاعات
ابزارهای بارداری و زایمان
ابزارهای رشد کودک
ابزارهای سنجش سلامت
پاسخ سوالات بر اساس تاریخ پرسش سوال
مطلب از سایر رسانه ها